Zomaar op een dag dan weet je het…je gaat stukjes schrijven voor een blog. En wat kan je dan beter kiezen dan een blog over je favoriete onderwerp, althans één van je vele hobby’s. Mijn naam is Jochem Ruyg en ik ga op allesovergokken mijn bijdrages leveren over de onderwerpen Roulette en Blackjack en dan met name de strategieën die je kunt gebruiken om deze twee spellen te spelen.

Speciaal voor dit blog heb ik ook een google + account aangemaakt waar je meer kunt lezen over mij in de toekomst. Ik zal proberen om regelmatig wat te posten daar. Omdat ik momenteel in de horeca werk als barkeeper (volgens sommige de beste van Nederland maar die meningen zijn niet objectief 🙂 ) zul je mij niet te vroeg online zien.

Blackjack spelen met strategieën

Vanaf mijn 15 speel ik al Blackjack, toen nog niet voor geld natuurlijk, en ik had meteen door dat ik dit spelletje wel aardig kon. Vanaf mijn 9 ben ik voor geld gaan Blackjacken en het is dat een dergelijk heerlijke baan heb in twee kroegen anders dan had ik het wel geweten en was ik alleen nog maar aan het kaarten om geld.

straegieen oefenenMet de juiste strategie (hierover in de komende weken meer) kun je een aardige modaal salaris verdienen en dit geld niet alleen voor Blackjack. Ook met Roulette kun je (mits een goede combinatie van geluk en strategie) je dagelijkse brood verdienen.

Wel wil ik direct even alle broodjes aap- en indianen verhalen de wereld uit halen dat je met een uurtje gokken even een maandsalaris binneharkt, dit is dus echt niet het geval. Je zult er wel wat voor moeten doen om er van rond te kunnen komen.

<<< – Direct gratis Blackjack spelen

Uren geconcentreerd spelen en veel lezen

Om te winnen met Blackjack zul je eerst heel veel moeten spelen. Het spel is een te winnen met een juiste combinatie van inzicht, strategie en natuurlijk zoals elk kansspel een beetje extra geluk. Toch is Blackjack niet helemaal een kansspel want als je goed bent heb je een voordeel ten opzichte van je tegenstander die wellicht wat minder geoefend is.

“Het huis (de dealer of het casino – red.) verslaat de speler niet, zij geven de speler slechts de mogelijkheid om zichzelf te verslaan”

Een mooie spreuk die vooral van toepassing is op beginnende Blackjack spelers want van een geoefende speler is menig dealer onder de indruk. Het huis zal er alles aan doen om ten overstaan van de andere spelers aan de tafel het de winnende speler zo moeilijk mogelijk te maken

Interessant filmpje over het gebruik van een Blackjack strategie

Direct spelen tegen een echte dealer!