Morgen is het Chinees Nieuwjaar en dat moet gevierd worden met een feestelijke nieuwjaars bonus! Dit Chinees Nieuwjaar kondigt het jaar van de tijger aan. Elke jaar heeft volgens de Chinese traditie een dier als symbool. Daarom kun je bij The Fortune Tables de bonus code 2010TIGER gebruiken en 200% extra bonus ontvangen op 14 Februari 2010.

De bonus code is alleen geldig voor spelers die al lid zijn van het unieke casino The Fortune Tables. Als je nog geen lid bent dan adviseren wij je omdat meteen te doen. Als je dan je eerste storting hebt gedaan, van bijvoorbeeld €25, dan kun je op je volgende storting wel meteen die coupon voor het chinese nieuwe jaar gebruiken; 2010TIGER

Het is natuurlijk wel leuk om te weten dat terwijl wij met zijn allen in de wereld valentijnsdag vieren alle Chinezen het nieuwe jaar verwelkomen. Eigenlijk is het dus één groot feest in de hele wereld! Wist je trouwens dat je ok een Valentijnsdag bonus kunt krijgen bij The Fortune Tables?! Lees meer over de Valentijnsdag bonus!

De Chinezen staan bekend als de grootste gok liefhebbers ter wereld en hoewel online gokken is in China niet is toegestaan wil dat niet betekenen dat de Chinezen minder gokken. Er is geen land ter wereld waar per hoofd van de bevolking zoveel mensen gokken.