Matthijs van Nieuwkerk heeft enkele jaren terug geroepen dat als ADO Den Haag ooit inde top 5 van de eredivisie zou eindigen hij zijn hoofd kaal zou laten scheren! Wel nu dit jaar is dat moment wellicht gekomen dus ga nu gokken op Matthijs!  Aanstaande vrijdag kon de wedstrijd ADO Den haag- FC Twente wel eens bepalend zijn voor het kampioenschap van de Nederlandse eredivisie, maar ook voor de eventuele nieuwe haardracht van Matthijs van Nieuwkerk.

Als ADO weet te winnen van de Twentenaren, dan komt een stevige positie in de top 5 van de competitie wel heel erg dicht binnen handbereik. Natuurlijk is het afwachten of Matthijs van Nieuwkerk dan echt zijn woord houdt en als een groot verliezer zijn haren af laat knippen en zijn hele hoofd kaal laat scheren.

Gokken op Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van nieuwkerk
De quotes bij Unibet (het online wedkantoor van Nederland) staan als volgt; nee, hij weigert meet te doen en scheert zijn hoofd niet kaal, staat 1,50 genoteerd. Of ja, Matthijs is een man en handelt volgens het principe “een man een man, een woord een woord” en hij doet het wel: 2,35.

Gedurende zijn show de wereld draait door wordt hij er vrijwel dagelijks aan herinnerd door zijn gasten en tafelheren (dames) dus er is vrijwel geen weg meer terug voor hem. Gokken op Matthijs van Nieuwkerk zou wel eens de meeste besproken weddenschap van Nederland kunnen worden en daar moet jij natuurlijk bij zijn. Zeg nou eerlijk wanneer heb je de kans om geld te verdienen met Matthijs van Nieuwkerk?!

Wij denken dat de populaire presentator zelf nog wel een terug heeft gedacht de afgelopen dagen over wat hij toen heeft gezegd. De eerlijkheid gebied ons echter wel te zeggen dat op het moment dat Matthijs van Nieuwkerk deze uitspraak deed ADO Den Haag stijf onderin de eerste divisie stond en elke kans op een plek in de top van de eredivisie door niemand voor mogelijk werd gehouden! Wed mee bij Unibet!