De mysterieuze winnaar van het lot (geen kraslot maar een lot uit de loterij) dat maar liefst 190 miljoen dollar opleverde is gevonden! Een alleenstaande moeder in de Amerikaanse staat Idaho is de gelukkige winnaar van de gigantische hoofdprijs. Medewerkers van de “Idaho State Lottery” hebben dit bekend gemaakt. Holly Lathi wilde zelf niet in het nieuws komen en heeft daarom een aantal weken gewacht met het verzilveren van haar lot.

Naast Holly moet er ergens in idaho nog een winnaar rondlopen want de hoofdprijs van 380 miljoen dollar is gevallen op twee loten en daarom krijgen beide winaars elk 190 miljoen dollar uitgekeerd. Als het mogelijk was zouden wij het er nu op gokken en een lot in de loterij van Idaho aan gaan schaffen!

Krasloten van goscractch

Krasloten en loten

Winnaar Idaho Loterij

Voor Holly lijkt een droom waar geworden en of het verhaal al niet fantastisch genoeg blijkt ook nog eens dat Mevrouw Lathi nog nooit eerder met de Idaho loterij (of een andre loterij) meegedaan heeft. “Ze speelt werkelijk nooit mee, ik heb haar zlef uit moeten leggen hoe het lot werkte en waar ze de uitslagen kon vinden” vertelde een nicht van Holly Lahti. Zo zie je maar weer dat je echt alleen kunt winnen met gokken als je zelf wel eens een gokje waagt en ook jij kan die gelukkige zijn die met een lot of het gokken op casinospellen een hoofdprijs in de wacht kan slepen.

Omdat het bedrag zo enorm hoog is zullen de winnaars van de loterij in idaho de komende jaren 22 keer een cheque ontvangen met daarop een bedrag van ruim 5.000.000 dollar. Want ondanks de enorme winst zullen de winnaars wel kansspelbelasting af moeten dragen aan de Staat Idaho en dus blijft er van de 190 miljoen dollar per winnaar “maar” 120 miljoen per persoon over.

Omdat je vanuit Nedrland niet mee kan spelen in de Loterij van Idaho kun je beter een gokje wagen op de online krasloten van Goscratch de krasloten website met de hoogste prijzen