Nicolas Chartier en de Oscars

De totale onverwachte nominatie voor de Oscars heeft de Franse speler Nicolas Chartier niet koud gelaten. Er word al een tijdje over gespeculeerd of hij nu wel of niet naar ” The Kodak Theatre” zal gaan voor het bijwonen van de Oscars. Deze speculaties hebben de bookies van Unibet op het idee gebracht om te wedden op de Oscars! Gaat hij wel of niet naar de Oscar uitreiking?!

Wedden op Nicolas Chartiers kan je (afhankelijk van je inzet) resepectievelijk 1.5 of 2.4 keer je inzet opleveren. Daarnaast kun  je wedden op de Oscars in alle categorieen. Beste Film, Muziek, Casting. Hoofdrollen etc.etc.

Wedden bij Unibet

Met het wedden op de oscars laat Unibet weer zien dat zijn een innovatief wedkantoor zijn en dat wedden bij Unibet altijd leuk blijft. Naast het bekende wedden op sport laat Unibet zien dat je echt op alles kunt wedden. Bezoek de site van Unbiet en je zult versteld staan hoeveel weddenschappen zijn aanbieden voor de Oscars dit jaar.

De Oscars zijn natuurlijk een instituut op zich in Amerika en alle Hollywood- en wereldsterren zullen zich weer verzamelen om de uitreiking van de hoogste prijzen in de film indurstie bij te wonen. De weddenschappen bij de bookmakers laten zien dat het er om zal spannen wie de Oscar voor de beste film zal winnen, zowel op ‘Avatar’ als op ‘Hurt Locker’ worden massale weddenschappen afgesloten voor winnaar van de beste film van 2010.

Wedden bij Unibet is wedden op zeker!

Wedden op de Oscars