Soms zijn er van die gebeurtenissen die niets meer met toeval te maken hebben. Als het je geluksdag is of als er iets gebeurd is waarvan jij denkt dat het een kans is van één op tien miljoen dan kan het verstandig zijn om je geluk eens op een andere manier te beproeven. Je weet het tenslotte maar nooit!

Zet jouw geluk om in cash geld!

online krasloten spelen

Geluksnummers en gebeurtenissen

Soms heb je het niet eens door dat er een geluksreeks aan de gang is. Heb je vandaag je horoscoop al eens goed bekeken? Het kan tenslotte ook jouw geluksdag zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van het volgende verhaal?!

Numerologies toeval of super geluk?!

Donderdag was en super geluksdag voor de familie Fitzgerald in de Amerikaanse staat Iowa toen net na de middag (om 13.14 om precies te zijn) hun dochtertje Laila ter wereld kwam. Op zich niet zo’n spectaculaire gebeurtenis want er worden tenslotte elke dag babies geboren, ook in Amerika.

Toch bleek deze geboorte anders dan andere…

Er is namelijk sprake van een numerologische reeks als je de gegevens van Laila achter elkaar zou zetten. De datum was 11 Oktober 2012, wat dus volgens onze telling 11/10/12 zou zijn. De Amerikanen geven data echter anders weer dan bij ons. Daar telt de maand voor de dag dus is hier sprake van 10/11/12. Een mooie reeks toch? Maar dat is nog niet alles!

Baby Laila woog precies 8 Amerikaanse ponden en 9 ounces, alweer opvolgende nummers. (kijk hier voor het Nederlandse gewicht) Als je nu de cijfers van haar gewicht, de dag van haar geboorte en het tijdstip van de bevalling achter elkaar zou zetten dan kom je tot een reeks die wel heel erg veel geluk zou moeten geven: 8/9/10/11/12/13/14!!!

Geluk zit soms in een klein hoekje

Zo zie je maar dat het soms wel lijkt of er bepaalde voortekenen zijn die jouw geluk zouden kunnen beïnvloeden. Vandaar de vraag of jij vandaag al naar jouw horoscoop hebt gekeken? Je weet het tenslotte maar nooit!

Maar ook als het niet echt jouw geluksdag is dan helpen wij je met een duwtje in de goede richting. Je kunt nu bij Scratchmania gratis een kraslot uitproberen! Je hoeft zelf geen geld te storten en je kunt toch echt geld winnen. Test direct je geluk, KLIK HIER!