Paarden koers

Speel nu je favoriete paarden koers op je computer en wed op het beste paard van stal! Met keuze uit 4 tracks en tientallen paarden speel je nu de paardenkoers gewoon direct op je computer.

Selecteer het paard dat volgens jou de meeste kans maakt om de koers te winnen en zet dan je weddenschappen in. Via het menu kun je zien wat de paarden in de 5 voorgaande koersen gepresteerd hebben. Selecteer aan de hand van die gegevens jouw favoriet voor de eindzege. Via het selectie menu kun je ook een paardenkoers uitkiezen In Europa, Amerika of Azie. De ondergrond van de racebaan is verschillend per track ewn je hebt de optie om voor gravel, gras, of modder te kiezen.

Wedden op paarden

Als je jouw favoriete renpaard en racebaan gekozen hebt dan komt het belangrijkste, het wedden op paarden! Zet je weddenschappen in en voorspel op welke plaats de deelnemende paarden eindigen. Je kunt, net als bij de echte paardenkoers, meerder weddenschappen afsluiten op verschillende paarden of op hetzelfde paard. Zodra je tevreden bent over je weddenschappen dan druk je op de startknop en de paardenrace start direct.

Winnend paard

Als de race voorbij is zie je meteen een screenshot van de foto finish en het winnende paard. Als je dan op de knop ‘winnings’ drukt zie je meteen in een duidelijk overzicht welke weddenschappen je gewonnen (of verloren) hebt. Je kunt dan direct met de volgende paardenkoers beginnen met dezelfde inzetten of als je deze wilt wijzigen dan kan dat ook natuurlijk.

Online Casino paardenraces