Poker spelen

Alle deelnemers van het EPT Poker Toernooi n Duitsland twee weken kunnen weer met een gerust hart poker spelen. De vijf daders van de geweldadige overval op het poker toernooi zijn allemaal geidentificeerd door de Duitse politie.

Twee weken gelden werd het live poker toernooi bruut overvallen door 5 gemaskerde daders. Direct na de overval ging het pokeren toch gewoon door ondanks dat een deel van het meubilair aan gruzelementen was geslagen door de daders (en kapot gelopen door de menigte die wilde vluchten). De daders ontkwamen met naar het leek een geldbuit varierend tussen enkele honderdduizenden euro’s tot ettelijke miljoenen. Al gauw werd bekend gemaakt dat de daders slechts een deel van het prijzengeld ter waarde van 250.000 euro’s buitmaakte. Alhoewel de daders gepakt zijn is er nog steeds geen euro tergugevonden van het prijzengeld.

De daders zijn aangehouden nadat (volgens media) één van de daders drie van zijn medeplichtigen heeft aangegeven bij de politie. De organisatie van het poker toernooi is blij dat de daders niet meer op vrije voeten zijn en kijkt vooruit naar de volgende live poker toernooien.

Speel zelf ook eens een potje poker, veilig via internet!

Amsterdams Poker