Na de ophef rond poker internet sites Pokerstars en Fulltilt poker kan je nu bijna niet meer om Amsterdams Poker heen. Mocht je nog een account hebben bij Pokerstars of Fulltiltpoker dan raden wij je aan om zo snel mogelijk een account te openen bij Amsterdams Poker. De Nederlandse poker site kan niet door de Amerikaanse overheid inbeslaggenomen worden. Open nu een account bij Amsterdams Poker.

Gisteren nacht, Nederlandse tijd 00:00, heeft de Federale Politie de domeinnamen Pokerstars.com, Fulttilpoker.com en AbsolutePoker.com inbeslaggenomen. De actie is gebaseerd op de aanklacht waarin onder meer opgenomen is; witwassen van geld, belastingontduiking en het aanbieden van Poker in de Verenigde Staten en dit is verboden. Het spelen van Poker is overal in Europa legaal. Daarom is het pokeren bij Amsterdams Poker ook de beste oplossing.

amsterdams pokerPokeren bij Amsterdams laat je het spel beleven als bijna nergens anders. Zowel ervaren spelers als onervaren beginners kunnen bij Amsterdams Poker een tafel vinden waar zij tegenspelers van hun eigen niveau kunnen treffen.

Als je gaat poker bij een Nederlands pokerwebsite hoef je je geen zorgen te maken dat je account gesloten kan worden of dat je jouw bij elkaar gepsslede geld kwijtraakt. De poker websites in Europa en Nederland hebben allemaal een vergunning die in Europa (en wereldwijd) geldig is. De Europese poker websites zoals bijvoorbeeld Amsterdams Poker hebben nooit Amerikaanse spelers laten spelen en hoeven daardoor ook niets te vrezen van de Amerikaanse overheid.

Pokeren bij Amsterdams poker

Pokeren bij Amsterdams poker doe je op het cake poker netwerk en dat staat garant voor tienduizenden spelers. Zeker in de avonduren en de weekenden kun je op het cake poker network heel veel spelers verwachten en dus valt er genoeg te winnen. Het netwerk wordt al jaren uitgebreid ne je kunt het opnemen tegen spelers van heel de wereld. Maar je kunt er ook voor kiezen om tegen Nederlandse spelers te spelen.

Bij Amsterdams poker pak je ook 110% extra gratis bonus geld mee wanneer je nu de software download en gaat pokeren bij de beste website van Nederland.