Online gokken op de Tour de France of op de beschikbaarheid van een hotelkamer?! Als we de hotel branche mogen geloven (en waarom zullen we dat niet) dan is er bijna geen kamer meer te boeken voor de start van de Tour de France. Tussen 1 en 4 Juli zit ze helemaal vol blijkbaar.

De tourkaravaan doet dan Nederland aan en dat is een extra reden om in te zetten bij de online wedkantoren. Want dan kun je zelf zien wie er fit aan de start verschijnt en op basis daarvan je inzet bepalen. Het is bijna ‘wedden met voorkennis’ zo!

Alle grote ploegen maken zich op voor dit spektakel en ook bij de bookmakers zit men klaar om de online gokkers weer te bedienen met allerlei quotes. Wie gaat winnen, beste sprinter, langste etappe tijd, beste klimmer er zullen honderden verschillende weddenschappen aangeboden worden. Online gokken op de Tour de France gaat zo groot worden dat de bookmakers denken dat het samen met de WK voetballen in de top drie zal staan voor 2010.

Het belooft het jaar van de online weddenschappen te worden met veel grote sportevenementen, Olympische Spelen in Vancouver, Tour De France, WK voetbal in Zuid Afrika.

Online weddenschappen afsluiten bij Unibet