Twitter is gisterenavond zo massaal gebruikt rond de val van het kabinet dat maar weer eens blijkt dat nieuwe uitvindingen (zoals twitter) toch hun waarde hebben. Allesovergokken heeft ook een eigen twitter pagina en als je het leukt vind kun je ons volgen!!!

Via de twitter pagina van alles over gokken kun je dagelijkse korte tweets volgen over wat er te lezen valt op onze pagina. Op het moment dat er een bonus actie is, een nieuw online casino haar deuren heeft geopend of er een leuke online gokkast gepresenteerd gaat worden dan twitteren wij dat. Een tweet, zoals de boodschappen op twitter heten bevat mximaal 140 leestekens en is dus eigenlijk en soort sms-je via internet.

Het leuke van twitter is dat jij zelf bepaalt wie je volgt en wie niet. Als je geinteresserd bent in online gokken dan kan je natuurlijk het beste onze twtitterpagina volgen, zo weet je zeker dat jij altijd op de hoogte bent van het laatse nieuws over online gokken.

En dat twitter populair is blijkt wel uit het feit dat vannacht rond de kabinet crisis vrijwel alle leden van de 2de kamer en het kabinet twitter gebruikt hebben om de voortgang van het debat via twitter aan hun achterban door te geven. De meeste leden van het kabinet hebben ook een eigen twitter pagina en je kunt je voorstellen dat de tweets op hun pagina’s vannacht gretig aftrek vonden.