Bingo spelen net alsof je in de bingohal in de stad zit kan nu ook vanaf je computer! Amsterdams Casino heeft nu (naast de live dealers voor Blackjack en Roulette) ook live Bingo op de computer! Nu heb je de kans om te spelen tegen honderden andere spelers zonder dat je een stap over je drempel hoeft te zetten. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en beleef een avondje als nooit tevoren.

Direct Bingo op je computer spelen

Bingo populairder dan ooit via sociale media

Steeds meer mensen spelen bingo vanuit de huiskamer en zeker sinds Facebook een eigen bingospel heeft lijkt het ballenspel wel niet meer weg te denken uit de huiskamers. Of het spel ooit zo populair gat worden als poker enige jaren geleden is een vraag die overbodig is. Want Bingo is al populairder dan poker tenminste als je er van uitgaat hoeveel mensen beide spellen spelen dan zijn dat er wereldwijd beduidend minder voor poker.

Het kopen van de Bingo kaarten

Gratis spelen willen we allemaal wel maar dan kan je ook niks winnen dus je kunt beter kaarten kopen. Dat gaat gemakkelijk bij de kassa en je kunt zelfs bingokaarten vooruit bestellen. De prijzen varieren maar je speelt al een spel voor een paar dubbeltjes dat is nog minder dan een kaartje voor de bus en beduidend minder dan een ritje met de taxi.

Het spelen van een online Bingospel verschilt wezenlijk niet van een echte hal en daarom bespaar je dus voornoemde kosten als je via het internet speelt en dat geld kun je mooi gebruiken om een kansje te wagen. De kaarten kun je vooraf ook al kopen dus al je wel geld hebt maar niet wilt spelen dan is dat geen enkel probleem. Koop je kaarten éénmaal per week en je kunt altijd direct spelen als je in gaat loggen.

Online Bingo regels en spelwijze

Online of “voor het echie” kent geen verschillen. Oké je potlood is je muis maar verder speel je Bingo op je computer hetzelfde als zou je in een hal zitten. Een lijn, twee, diagonalen, volle kaart alle bekende termen en wijzen kun je terugvinden en dat houd het wel zo makkelijk. Speel daarom vandaag nog Bingo online!

André van Duin en zijn Bingosong