Chatten en bingo spelen met een kopje thee

Online bingo is een van de populairste spellen van dit moment. Als je eens een avondje niet hoeft te sporten of met vriendinnen afspreekt, kruip je lekker met een kopje thee achter de computer. Even ontspannen met een leuk Bingospel, steeds meer mensen zien daar de voordelen van in. Er zijn talloze prachtige websites, waarop je niet alleen voor de lol speelt, maar ook nog mooie prijzen kan winnen.

Online bingo is net echt Bingo

Online Bingo is niet anders dan Bingo in de campingkantine: er worden balletjes getrokken en als het nummer voorkomt op je bingokaart, dan streep je het weg. En het mooi is dat je dit gewoon met je muis kunt doen of (als je lui bent) zelfs helemaal automatisch!

Wie het eerst een rij of de hele kaart vol heeft wint. Maar online Bingo heeft veel meer mogelijkheden dan gewone bingo. Zo heb je keuze uit een groot aantal bingokamers. Daarin worden verschillende varianten van het spel gespeeld, bijvoorbeeld met 30, 75, 80 of 90 ballen. Ook zijn de prijzen van de bingokaarten en de grootte van de Jackpotten steeds anders. Zo kun je precies het spel spelen dat jij leuk vindt en dat past bij jouw budget.

Er is geen bingohal te vinden met zo’n groot aanbod, maar wat nog veel belangrijker is: je kunt spelen wanneer jij wilt en bent niet gebonden aan openingstijden. Wat is er nu lekkerder dan met je laptopje op de bank en de chocola bij de hand een mooi potje Bingo spelen?


De prijzen zijn veel hoger bij bingo op internet

En wie weet win je een flinke prijs. Want dat is nog een ander voordeel van online Bingo: de kosten zijn laag en de prijzen zijn hoog. Je krijgt bijna altijd een mooie welkomstbonus. Zo speel je je eerste spelletjes dus helemaal gratis, maar er is meer: je wint natuurlijk als je rij of kaart vol is, maar daar bovenop zijn er nog allerlei jackpotten te winnen.

Naast geld, zijn er vaak ook mooie gadgets of weekendjes weg te verdienen met een volle kaart. Betalen is heel gemakkelijk en veilig: via iDeal, credit card of zelfs per telefoon. De websites zijn allemaal goedgekeurd dus je weet zeker dat je op een betrouwbare manier voor weinig geld een leuk spel kunt spelen.

Bingo spelen en chatten met vrienden

Chatten met vrienden tijdens de bingoMaar net als bij gewone Bingo gaat het niet alleen om het spel. Bingo is ook altijd een sociale activiteit geweest.

Online zijn er volop chatmogelijkheden aanwezig. Zo kun je de webcam aanzetten en gezellig kletsen met je medespelers of met je vriendinnen de laatste roddels bespreken.

Wie weet leer je nog leuke nieuwe mensen kennen, terwijl je aan het spelen bent. Bingochat is een populair onderdeel van het spel en een hele gemakkelijke manier om sociaal contact te hebben via internet.

Ongekende keuzemogelijkheden, voor elk wat wils!

Misschien vind je het lastig om een Bingospel te kiezen. Er zijn zoveel varianten. Een van de verschillen is het aantal ballen waarmee wordt gespeeld. Verreweg het populairst is de 90 ballen Bingo (in tegenstelling tot 30, 75 of 80 ballen): elke kaart heeft 27 nummers tussen de 1 en de 90.

Progressieve bingospellen

Een ander type is progressief Bingo. Dit spel heeft net als andere progressieve casinogames de regel dat de Jackpot groeit tot iemand hem wint. Het komt dus voor dat er geen winnaar is, maar je kunt ook in één spel een heleboel geld winnen. Verder bestaat er Single-player bingo. Dit spel speel je tegen de computer dus zonder medespelers. Het gaat veel sneller dan normale Bingo, maar het is zonder medespelers een saaie chat. Tenslotte zijn er chatgames. Dit zijn gratis spellen die je voor de lol met je medespelers in de chatbox speelt. De prijzen zijn bijvoorbeeld gratis Bingokaarten.


Zo is er op elk gewenst moment voor ieder wat wils. Dat maakt online Bingo zo aantrekkelijk. Het spel is ontspannen, gezellig en het blijft boeien. Probeer het uit en ontdek snel waar iedereen het over heeft!