De hulpjes van de Kerstman zijn erg druk met de Kerst voorbereidingen in december. En ze helpen jou een handje mee om extra prijzen te winnen in deze dure kerst en sinterklaas maand! Speel aanstaande dinsdag tussen 22:00- 23:00 uur mee met Bingo Party Live en win extra prijzen als jij de volle kaart winnaar bent van de SANTA’S HELPERS kerst bingo ronde bij Caliberbingo!

Ook kun jij, als jij de winnaar bent van deze extra prijs, een chatvriend(in) uitkiezen die 25% van de prijs met jou meedeelt! Deze maand genieten is het samen genieten bij Caliberbingo, speel met je vrienden(innen) kerstbingo!

Kerst Bingo nu spelen!

Online gokken bij Bingo

De Santa’s Helpers Bingo begint op 21 december van 22:00- 23:00 uur en bestaat uit 4 standaard SANTA’S HELPERS 75 ballen bingo spellen in Bingo Party Live room. Je kunt tijdens deze spellen 6 bingo kaarten kopen voor € 2. De winnaars van een volle kaart winnen tijdens deze spellen een extra prijs, die bestaat uit het nummer waarmee Bingo werd geroepen voor de volle kaart x het aantal bingo kaarten waarmee werd gespeeld (6). Maximaal aantal bingo kaarten per speler: 6.

Volle kaart Kerst bingo

Als je een volle kaart hebt ben je de winnaar van het SANTA HELPERS bingo spel, en mag je één chat vriend uitkiezen die 25% van het prijsgeld met jou deelt. Jouw chat vriend kan het geld te ontvangen als hij of zij, ten minste 1 bingo kaart heeft gekocht voor het ‘Santa’s Helpers’ spel. Als jijzelf niet aanwezig bent in de chat kamer, dan zal de 25% chat prijs voor jouw chat vriend(in) vervallen.

Het gewonnen bedrag wordt als volgt op jouw en je chatvriend(in) account gestort: jij als winnaar van de volle kaart SANTA’S HELPERS BINGO zal dit geld in echt geld op je account worden gestort; als je de SANTA’S HELPERS BINGO bingo kaarten gekocht hebt met bonus geld, dan zal het gewonnen bedrag in bonus geld op je account worden bijgeschreven.

Als er meerdere spelers op hetzelfde moment tijdens het SANTA’S HELPERS BINGO spel een volle kaart hebben, dan zal de prijs evenredig worden verdeeld onder de spelers. Geld zal binnen 48 uur na het beëindigen van deze promotie op de spelers account worden gestort.

Houdt er rekening mee je bij Caliber bingo maar met één account tegelijk mag spelen tijdens de aanbiedingen spellen. Als je met meerdere accounts tegelijk gaat spelen dan zal de prijs worden geannuleerd.

Speel nu de online kerst bingo bij Caliber en win de leukste prijzen!