Bingo spelen op het internet is erg leuk, je kunt chatten met je vrienden, meerdere bingo kaarten tegelijk spelen en je koopt de kaarten al vanaf een stuiver (€0.05ct). Als je bingo speelt op je computer hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een nummertje vergeet of niet goed gehoord hebt. Je kunt direct op je kaarten zien welk nummer er gevallen is en als je het wilt kan de computer ze ook automatisch voor je bijhouden.

Bij Stargames kan je ook tijdens het spelen direct met je vrienden kletsen via het chat programma. In een klein venstertje aan de rechterkant van je bingoscherm kun je lezen wat je vrienden schrivjen en je kunt direct terug schrijven. Zo kan je toch je sociale contacten onderhouden zonder in dit gure winterweer de deur uit hoeft. Geen gladheid en koude maar lekker vanaf je eigen computer naast de warme kachel.

De kaarten zijn te koop voor de spellen 75- en 90 ballen bingo en je kunt tot wel 30 kaarten tegelijk kopen. En het mooie is alles wordt automatisch bijgehouden. Je speelt met meerdere spelers tegelijk en je ziet op je kaarten of je al dicht bij een volle lijn of hele kaart bent.

Je krijgt nu ook bij Stargames tot aan €100 kado als je je nu inschrijft en een eertse storting doet. Betalen bij stargames gaat lekker gemakkelijk via Ideal of met je creditcard. Je hoeft je nu nooit meer te vervelen op de zondag. (Je kunt natuurlijk de hele week spelen!)