Bingo

voor wie dacht dat het spelen van Bingo alleen maar tientjes werk is hebben wij het volgende bingo nieuws! Een gelukkige bingo speler heeft bij Maria Bingo ruim €13.000,- euro gewonnen! Niet slecht voor het spelen van één van de oudste gezelligheids spellen die je nu ook online kunt spelen.

Bingo via internet is een echte hit aan het worden. Jaarlijks spelen er meer dan 7 miljoen spelers online bingo op de verschillende websites uit heel Europa. De prijzen varieeren van enkele tientjes tot aan tienduizenden euro’s zoals blijkt uit de prijs die de Finse speler Ailakki deze maand heeft gewonnen bij Maria Bingo.
Online Bingo

De Fin die door de strenge winter in zijn land veroordeelt was tot het spelen van bingo via internet in plaast van naar de plaatselijke bingohal te gaan heeft geen spijt van zijn interetaansluiting. De speler verklaarde tegneover een landelijk krant;”Van mij mogen de winters nog veel kouder zijn en veel langer duren.” en over het interent zei hij;”ik ben erg blij dat wij in Finland zulke goede internet aansluitingen hebben, tijdens de lange winters wil ik graag bingo blijven spelen en internetbingo is dan een uitkomst”.

Internet bingo spelen

Wil je zelf ook eens via het internet bingo spelen dan kan dat bij Maria Bingo of Caliber Bingo. Deze twee websites maken gebruik van verschillende bingosoftware en dat maakt het leuke voor jou om te zien op welke jij het beste kunt spelen. Allebei de aanbieders hebben ook een chatfunctie waar je tijdens het spelen van je favoriete bingospel kunt bijkltsen met oude vrienden of gezellig nieuwe vrienden maken.

Internet bingo is veilig en kan al vanaf een paar dubbeltjes per kaart!

Online bingo