Gokken op de World Cup gokkast

Ben je gek op voetbal en speel je graag op een gokkast, dan kan je bij de Speelhal twee vliegen in één klap slaan! Gokken op de nieuwste gokkast met als thema de World Cup garandeert je uren speelplezier. De Top Trumps World Cup Stars staan bekend om de mooi voetbal spellen die zij maken en ook nu hebben zij weer een top gokkast weten af te leveren waar je uren heerlijk op kunt gokken en extra veel winnen!

Nu gokken op de World Cup gokkast!

Gokken op de WorldCup gokkast

De World Cup gokkast

De Top Trumps World Cup gokkast is een gokkast met 20 winlijnen hiermee kun je combinaties vormen (20 verschillende) van 5 symbolen op 5 rollen dus de combinatie mogelijkheden zijn ongekend. Heb je 3 of meer symbolen op een rij over de rollen die je vantevoren hebt aangemekrt als winlijnen dan win je, en niet zo’n beetje ook! Om de lijnen (winlijnen) te selecteren klik je op de knoppen meer of minder lijnen deze knoppen zijn aangegeven met plus (+) en min (-) pijlen op de gokkast. Alle knoppen verlichten als het spel wordt weergegeven, dit betekent dat alle lijnen actief zijn. Bijvoorbeeld, klik op nummer 10 om de lijnen 1 tot 10 in te zetten.

Gokken op de gokkastInzetten op de World Cup gokkast bepaal je met de plus (+) of min (-) pijlen op de STAKE/LINE knop. Hiermee verhoog je jouw inzet per draai of voor al je automatische draaien. Je kunt ook per winlijn inzetten.

De totale inzet van dit Top Trumps spel is de inzet per lijn vermenigvuldigd met het aantal lijnen die jij hebt gekozen.

Bijvoorbeeld, als jij € 1 inzet en jij speel met 20 lijnen dan is de totale inzet voor het volgende spel (1×20) € 20. Dit wordt weergegeven op het TOTAL STAKE display.

Gokken en spelen op de World Cup gokkast

Bij het gokken op de World Cup gokkast staat een JOKER symbool voor elk standaard symbool dat op de 5 rollen van de gokkast staat. (Scattersymbolen zijn uitgesloten).

De scattersymbolen verschijnen willekeurig, als je drie of meer SCATTER symbolen ziet verschijnen (dit hoeft niet opeenvolgend te zijn of van links naar rechts) op de rollen dan mag je gratis draaien. Behalve de gratis draai maak je ook nog kans op de bonus scatter prijs. Deze bonus is gebaseerd op de totale inzet en waarde die verhoogt kan worden als er meer scatter symbolen op de rollen verschijnen. Op de paytable kun je zien wat de bonus waarde is. Je kunt met de gratis draai van de scatter symbolen nog meer gratis draaien winnen op de world cup gokkast.

Als drie of meer Bonus Spellen symbolen waar dan ook verschijnen (hoeft niet opeenvolgend te zijn of van links naar rechts) op de wielen dan start het bonus spel. Behalve het bonus spel is er een extra scatter award. Deze beloning is gebaseerd op de totale inzet en waarde verhoogt als er meer scatter symbolen op de wielen zijn. Kijk op de ‘Paytable’ om de beloning waarde te zien. Let op; twee symbolen geven ook een vermenigvuldiging van de inzet maar geven geen bonus spel.

Ga nu direct gokken op de World Cup gokkast en win!