Fruitautomaten online spelen

Naast de echte fruitautomaten die je kunt vinden in speelhallen door heel Nederland kun je tegenwoordig ook op virtuele fruitautomaten online spelen. De fruitautomaat is het meest gespeelde gokspel op het internet en iedereen die wel eens online gokt kan je vertellen waarom. De online fruitautomaten staan nog scherper afgesteld dan de normale gokkasten, dit kan men doen omdat er gewoon minder uitgave zijn voor een online fruitautomaten exploitant.

Waar vroeger het spelen op een fruitautomaat als hoofddoel had de kersen op de middelste rij te verzamelen kun je tegenwoordig veel meer met de fruitautomaat. De Random Runner is zo’n voorbeeld van de ongekende mogelijkheden van de nieuwste generatie fruitautomaten.

De beste fruitautomaten online spelen

De mixandmatchrunner is een combinatie van alle goede fruitautomaten samengesmolten in één van de beste fruitautomaten van dit moment. En de mixandmatchrunner is ook de nieuwste fruitautomaat op internet!


De software specialisten van de Random Runner hebben aan de ontwerptafels van de populairste online gokkast ooit ook de allernieuwste mixandmatchrunner ontwikkeld. Als we dezelfde verwachtingen mogen hebben als bij de vorige ‘Runner’ dan belooft deze gokkast een ware klassieker op het internet te worden. Sinds 2012 weten al meer dan 100.000 liefhebbers van klassieke fruitautomaten hun weg te vinden in het aanbod van populaire speelautomaten op internet

De Random Runner fruitautomaat online spelen


Zoals je hierboven kunt zien biedt de Random Runner fruitautomaat je de mogelijkheid om op het onderspel en een bovenspel te gokken. Deze combinatie van spellen verhoogt je winstkansen en natuurlijk het spelgenot op de fruitautomaat. Dit is precies wat de meeste spelers zoeken in een gokkast, de balans tussen speeltijd en winstkans dient optimaal te zijn. Als je wilt gokken op de Random Runner Fruitautomaat kun je hierboven direct op de gokkast klikken en spelen je zult direct ervaren wat wij eerder aangaven dat er een perfecte balans zit in de speelminuten die je krijgt voor je geld en de kans op het winnen van leuke geldprijzen.

De Crazy Wheel fruitautomaat spelen


De Crazy Wheel fruitautomaat behoort ook in het illustere rijtje fruitautomaten dat bekend staat om zijn ‘gulle gedrag’. De Crazy Wheel is net als de Random Runner afgsteld onafhankelijk van de inkomsten op de gokkast. Dit houdt in dat ongeacht het bedrag dat op de kast gegokt wordt de jackpot altijd kan vallen.

De Crazy Wheel is een geschakelde fruitautomaat en daardoor niet afhankelijk van de inkomst op de kast waar jij op dat moment op speelt. Door meederde gokkasten virtueel met elkaar te verbinden worden de inkomsten van deze kasten bij elkaar opgeteld en die worden weer door middel van een internetverbinding aan elkaar verbonden. Door deze werkwijze kan het zo zijn dat de jakcpto wel drie keer op een dag zou kunnen vallen. Als je jouw kansen op de Crazy Wheel fruitautomaat eens wilt proberen ga dan nu gokken op de Crazy Wheel fruitautomaat en klik op de kast hierboven.

Online fruitautomaten spelen vanuit je huis

Het spelen van online fruitautomaten verschilt niet echt van het gokken op de gewone houten kasten. Oké, je hebt een computer nodig om de virtuele fruitkasten te kunnen spelen en je ‘gooit’ je euro’s niet in de gleuf maar betaald gewoon online (ideal is de beste keuze) maar verder is het gokken op fruitautomaten op internet hetzelfde als in de speelhallen. Oh ja er is nog een verschil, over het algemen kun je stellen dat de online fruitautomaten meer uitbetalen dan die in de gewone speelhallen. De online exploitanten hebben nu éénmaal minder overhead (kosten van onderhoud, huisvesting & personeel) en zijn daardoor in staat om de speelautomaten scherper af te stellen. Dus als jij dacht dat je het uitbetalingspatroon van je favoriete fruitautomaat net doorhad dan kun je online weer opnieuwe beginnen en je zult versteld staan van het resultaat.

De Nederlandse fruitautomaten top 3 op internet

      De absolute nummer is de Random Runner – al jaren aan de top!
      Op twee staat de Mix-and-Match Runner uit dezelfde stal als de Random Runner
      De nummer drie positie wisselt nog wel eens maar de Crazy Wheel is toch wel een steady stayer’

De drie bovenstaande kasten zijn stuk voor stuk gerenommeerde fruitkasten die voor de Nederlandse gokker respectievelijk op de plaatsen 2,1 en drie staan. De Random Runner is nog steeds de meeste gespeelde fruitautomaat maar het is te verwachten dat de ‘mixandmatchrunner’ binnen nu en enkele weken de Random Runner van de troon gaat stoten! Zoals als in de naam terug te vinden heeft de nieuwste online fruitautomaat een ideale mix van de voorgaande edities van de ‘runner’ versies. Alle componenten en elementen uit de succes kasten zijn gecombineerd in deze topkast.

Online Fruitautomaten software

Net als met elk computerprogramma duurt het vaak maanden voordat de software programmeurs een programma ontwikkeld hebben. Hezelfde geldt voor fruitautomaten software, alhoewel een basis softwareprogramma de rollen van de fruitautomaten bestuurd, dient er voor elk aspect van het spel een klein gerelateerd software programma geschreven te worden. Een combinatie van deze programma’s maakt de gokkast bespeelbaar en zorgt ervoor dat alle onafhankelijke aspecten en spelelementen tot één flexibel, goed bespeelbaar spel samensmelten.

Gokken op online fruitautomaten

fruitautomaten online spelenGokken op online fruitautomaten is erg veilig en er is zo’n overweldigend aanbod van fruitkasten dat je elke dag kunt gokken op fruitautomaten op internet als je dat zou willen. Een snelle rondgang door de diverse online casino’s leerde ons dat er minimaal 300 verschillende online gokkasten zijn die je zou kunnen kwalificeren als ‘traditionele Nederlandse fruitautomaten’. Daarnaast heb je nog honderden gewone en video gokkasten maar die hebben niet de specifieke kenmerken van een Nederlandse fruitautomaat (ook wel speelautomaat). De herkenningspunten zijn toch wel een combinatie van een onder- en bovenspel, een soort van meter (vaak hoog/laag of munten die verdubbelen) waar je door middel van een snelle druk op de knop kunt gokken om je punten te verdubbelen. Dit spel is vaak één van de redenen die doorslaggevend zijn voor een gokker om een bepaalde fruitkast te kiezen.

Maar het allerbelangrijkste aspect van de fruitautomaat is natuurlijk de mogelijkheid om de rollen vast te zetten en daarmee de uitkomst van de rollen te ‘beïnvloeden’. Door middel van de hold knop bepaal jij welke rol (of combinatie van rollen) je vast wilt zetten en hiermee verhoog jij je kans op winst aanzienlijk. Er zijn tegenwoordig ook fruitautomaten die je de mogelijkheid geven om een rol een paar plaatsen voor- of achteruit te laten ‘springen’, hiermee heb je nog meer kans om de uitkomst van een rol combinatie te beïnvloeden.

Wij hopen dat je met bovenstaande informatie wat meer achtergrond informatie hebt gekregen over fruitautomaten online spelen en wensen je veel plezier met het spelen op de fruitautomaat van jouw keuze!