vera&johnVanaf vandaag presenteren Vera&John maar liefs7 37 nieuwe slots (gokkasten). Elk spel neemt je mee in een avontuur. En als je alle jackpots bij elkaar op zou tellen dan ben je multi, multi, multi miljonair!

Wil je in de oneindige dieptes van de onmetelijke oceaan Atlantis ontdekken, geheime schatten opgraven in de zinderende hitte van de Saharawoestijn of een Romeins Theater het opnemen tegen gladiatoren. Alles is mogelijk met nieuwe gokkasten van Vera&John

37 nieuwe videoslots van Sheriff en NextGen

Slots, Slots, Slots! Je had het natuurlijk al gelezen in ons vorige artikel over de nieuwe VeraJohn software: ze hebben ineens 37 nieuwe slots toegevoegd. Dus waar wacht je nog op? Merlijn de tovenaar toverd zo even 1000 extra puntent voor je tevoorschijn, koelbloedige gangsters uit de jaren 30 ontwijken of een party bouwen in aanwezogheid van Mr. Fox in de Funky Chicken club? Bij VeraJohn kan het allemaal!

Ben jij voor niets of niemand bang? Speel dan Dr. Magoo’s Adventure slot en baan je een weg in de onbegaanbare jungle.! Op alle nieuwe gokkasten kun je profiteren van de gratis bonusrondes, Wild Symbol Bonus triggers en hoge Jackpots.

De Starburst online videoslots

Magical Forst het grote avonturenbos

De Starburst is één van de meest populaire gokkasten en die zou je zeker eens moeten spelen! Misschien heb je daarna zin om je te laten betoveren in Magical Forest. Laat je meenemen aan de hand van de tovenaar door zijn bos vol met excentrieke wezens! Diep in het bos kun je Magical Wild symbolsvinden met gratis spins en waardevolle bonusspins met reusachtige prijzen! Simsalabim en win!

De Joker en de draak bij Castle Mania

Maar vergeet ook niet die gekke joker te helpen om de gruwelijke draak te verslaan in Castle Mania. Spot 3 free spin symbols tegelijkertijd en de free spins zijn van jou! Pak de expanding wild feature op de derde reel en de hele reel wordt wild. En speel de ‘Click me’ game. Daar kun je je echt dagen mee vermaken!

Speel nu als één van de allereerste de nieuwe games bij Vera&John!