Arabian Nights – Deze populaire gokkast is mede door zijn eenvoud een goede gokkast voor de beginnende gokker. Maar de ervaren routinier kan zijn hart ook weer ophalen met de Arabian Nights want deze gokkast is om te gokken zoals het bedoelt is volgens vele. Geen fancy gadgets of allerlei video bonus spellen nee niks van dat alles gewoon een ouderwetse speelautomaat met 4 rollen een hoger lager spel. Het bonus spel (hoger/lager) is een simpel kaartspel dat iedereen kan spelen.

Arabian Nights direct spelen

Jackpotslotty Gokkasten

Jackpot Slotty is bij veel Nederlanders bekend van de ouderwetse of liever gezegd traditionele gokkasten. Je kent ze wel, die kasten die je tot een aantal jaren geleden nog overal tegenkwam en waar je tijdens het wachten op je portie Chinees eten of bij snackbar even snel je losgeld op kon gaan gokken met de hoop dat je dat bewuste avondje gratis kon eten. (iets wat vel mensen overigens vaak lukte!) Wat je nu niet meer kunt vinden op straat kun je spelen op internet bij Jackpots Slotty. De diversiteit is goed en het kan bijna niet anders of jouw favoriete kast is er ook te spelen. Naast de Arabian Nights kun je er nog ruim 15 verschillende vinden.

De speelautomaten van Jackpot Slotty zijn niet zo maar kasten nee het zijn online gokkasten die er bekend om staan dat ze lekker veel geven. Waar vind je dat nog dat je kunt spelen voor 5 euro of een tientje en dan met 200 euro naar huis gaat. Natuurlijk kun je op de moderne video gokkasten ook heel veel winnen maar de kans is gewoon iets kleiner. En dat is logisch natuurlijk als je met 5 euro gokken de zelfde kans zou hebben om 2 miljoen euro te winnen dan om 200 euro te winnen zou iedereen het wel weten en alleen nog maar gokken op de gokkasten met super jackpots. Speel vandaag nog de gokkast Arabian Nights en win 200 euro of heb gewoon een leuk avondje met de traditionele gokkast!

Recente artikelen:
[list]4[/list]