Online gokken op de gokkasten van Roxy palace en veel bonusrondes winnen, dat kan tot en met 4 februari! speel nu en je maakt ook kans op deelname aan de finale ronde aan het einde van de maand. De bonus gokkasten bij Roxy zijn tot de nok toe gevult met keiharde euro’s en de jackpots kunnen elke ogenblik vallen.

Deelname is gemakkelijk (open je account hier) en stort minimaal €100 binnen voor 5 februari 2010. Kies een online gokkast waar je op wilt gokken en speel mee in het toernooi. Alle gokkasten, traditionele, videogokkasten en progressieve gokkasten tellen mee. Roxy palace heeft meer dan 150 kasten in de casino lobby dus wij weten zeker dat je er een geschikte kast tussen zult vinden.

De spelers die aan het eind van het toernooi de hoogste inzet hebben gehaald (totaal inzet van alle spins, dus niet de spelers die het meeste gestort hebben) winnen een prijs en dingen meteen mee in de finale ronde. Door deze opzet kun je als speler die alleen maar €100 stort toch meedingen naar de grotere prijzen.

De jackpots op de gokkasten blijven natuurlijk gewoon vallen dus als jij de gelukkige speler bent die de jackpot wint dan zal die gewoon uitbetaald worden! Daarnaast ding je nog gewoon mee voor de toernooi prijzen.

Online gokken bij Roxy Palace kan deze week nog wel eens voor hele leukwe verrassingen zorgen, doe nu mee!