Book of Ra is de allerbeste novomatic gokkast die ooit is uitgrebracht. Hier op allesovergokken.com hebben wij al heel wat geschreven over gokkasten en vele pagina’s zijn gewijd aan één van de meest geliefde casino spellen op internet, de gokkast, maar deze slaat werkelijk alles. De Book of Ra speelautomaat is zo populair dat er nu al ruim 200.000  mensen een keer op gespeelt hebben!!!

En dan hebben we het nog niet eens over wat er al gewonnen is op de Book of Ra gokkast! Alleen vandaag al is er één winnaar geweest die ruim 700.000 euro gewonnen heeft door te spelen op de één van de honderden Book of Ra gokkasten! Speel hem nu zelf er zijn er honderden om uit te kiezen en wie weet ben jij vanavond nog de winnaar van een leuke geldprijs!

Book of Ra met 100 euro bonus

Book of Ra gokkasten

Book of Ra gokkast bij Stargames

Book of Ra gokkast
Deze gokkast laat je allerlei avonturen beleven en de bonuspellen zijn ook uniek te noemen. Het eerste bonus spel begint met het simpele “rood of zwart” bij het trekken van kaarten. Je wint een bepaalt bedrag door de uitkomst van de rollen en dat bedrag kun je weer inzetten om verder te gokken en je weg omhoog te spelen naar duizenden euro’s En het kan erg hard gaan met het verdubbelen want als je even kijkt naar de volgorde dan zie je het zelf: 2,4,8,16,32,64,128,256, 512,1024 etc. etc. Je kan dus binnen tien keer klikken al op ruim duizend euro zitten!!!

Book of Ra bonusspel

Book of Ra gokkasten
Naast het gewone bonus spel heb je ook nog een spel, dat wederom bij een juiste combinatie van de symbolen op de rollen, tevoorschijn komt en dat spel geeft je automatisch vrije spelen (free spins) en het mooie is dat in dit bonus spel van de Book of Ra gokkast je ook weer kunt gokken op de kaarten. Dus je kunt eigenlijk in een ronde drie keer winnen, eerst met de uitkomst van de rollen, dan kun je nog eens gratis spelen winnen en tijdens die free spins maak je ook nog een kans op het kaartenspel. Dan is het natuurlijk geen wonder dat vandaag weer een gelukiige winnaar met ruim 700.000 euro naar huis is gegaan na het spelen van de Book of Ra gokkast!