Castle Builder Slot – Een slot game is al jaren niet meer de ouderwetse fruitautomaat zoals je die uit de snackbar kent. Maar de laatste tijd lijkt de video slot naar een hoger niveau te worden getild. Een prachtig voorbeeld daarvan is het nieuwe Castle Builder gokkast, dat nu beschikbaar is bij Vera&John. Een fantasygame waarbij je niet alleen de rollen draait, maar ook kastelen bouwt en koninkrijken verovert. Zo’n gokkast heb je nog nooit gezien!

Het kan niet anders dan dat dit spel heel veel spelers zal aanspreken. Castle Builder van Rabcat is namelijk zoveel meer dan een gokkast. Door alle extra’s die het spel te bieden heeft, wordt het nooit saai en blijf je nieuwe dingen ontdekken. Het is echt een spel voor de recreatieve speler die niet per se heel hard wil gokken, maar graag een spannend spel speelt, waarbij ook nog wat te winnen valt.

De fantasiewereld van video slot Castle Builder ziet er indrukwekkend uit

Castle Builder speelt zich af in een fantasiewereld, die bestaat uit drie koninkrijken en bewoond wordt door koningen, prinsessen en ridders. Jij moet de landen volbouwen met kastelen. In de drie koninkrijken is ruimte voor in totaal 35 kastelen.  Hoe bouw je nu die kastelen vraag je je vast af. Nou, dat is niet zo moeilijk. Naast de rollen ligt een stuk grond waar het kasteel moet worden gebouwd. Steeds als er een symbool verschijnt met bouwmateriaal op een van de winlijnen, dan bouw je je kasteel een stukje verder, net zo lang tot hij af is.

Als je kasteel klaar is ga je naar het volgende niveau. Dan start een bonusronde. Er zijn drie minnaars waarvan er een de prinses krijgt, maar zover is het nog lang niet. Eerst moet jij een van de drie kiezen. Ze hebben allemaal een flinke bruidsschat bij zich, maar de een heeft meer muntjes dan de ander. Dus hopelijk kies je de goede.
Castle Builder slot
Langzaam kom je steeds verder in het spel. Je bouwt kastelen en hit de winnende combo’s. Daarvoor krijg je Rank-up badges en Achievement Medals. Hoe hoger je status hoe groter de bonussen. En langzaam zie je hoe je steeds meer land verovert en hoe je uiteindelijk alle drie de koninkrijken vol hebt gebouwd met kastelen. En je hebt in tussentijd een heleboel muntjes verzameld.

Bij de slot Castle Builder valt ook veel te winnen

Dat vinden wij zo geweldig aan Castle Builder: de perfecte balans tussen een spannend mooi spel en een winstgevende gokkast. Wij wilden niets liever dan zien hoe de kastelen die we eigenhandig aan het bouwen waren het hele rijk vulden. Dat ziet er zo tof uit. Dat wil je niet missen.

Maar daarnaast houden we ook van een gokje en met een gokje moet iets te winnen zijn. Dat maakt Castle Builder wat ons betreft echt tot een van de leukste games die we de laatste tijd gespeeld hebben. Want wij houden van mooie games met goede winstkansen…wie niet? Probeer dus snel eens Castle Builder bij Vera&John!