Een sprookje op het schaakbord, dat is de slot Clash of Queens

clash of queensClash of Queens gokkast – Tegen een achtergrond van mysterieuze schaakstukken en een kasteel in de bossen wiegen de symbolen zacht heen en weer op de rollen. Maar vergis je niet: er is een spannende strijd gaande tussen de heldinnen van het spel. Maak je op voor een betoverend avontuur in de Clash of Queens!

Clash of Queens de inspirerende videoslot

De slot Clash of Queens is geïnspireerd op het fantasy-verhaal ‘Through the Looking Glass’ van Lewis Carroll. In dit sprookje nemen de rode en de witte koningin het tegen elkaar om in een schaakspel met levende schaakstenen. Genesis Gaming heeft van dit klassieke verhaal een prachtige gokkast gemaakt waarmee je je uren zult vermaken.

clash of queens gokkastclash of queens gokkast voor echt geld spelen

De rode en witte koningin zijn de meest winstgevende symbolen. Beide leveren 50, 250 of 750 muntjes op afhankelijk van of er 3, 4 of 5 symbolen verschijnen op een betaallijn. Twee andere fictieve karakters uit het verhaal geven eveneens hoge winsten. Met Humpty Dumpty en het duo Tweedledum en Tweedledee kun je tot wel 500 muntjes verdienen.

Natuurlijk heeft het spel ook een Wild. Deze verschijnt alleen op de rollen 2, 3, 4 of 5. Je winst wordt verdubbeld als je met een Wild een winnende combo maakt. Het Clash of Queens-logo is het Scatter-symbool. Het beloont je met 2, 5, 10 of 50 muntjes afhankelijk van hoeveel logo’s je hit.

Wie gaat het schaakspel winnen op de Clash of Queens gokkast?

Het leukste van het spel is de Clash of Queen Battle. Deze start als het symbool van de rode koningin op de eerste rol verschijnt en het symbool van de witte koningin op de vijfde rol of vice versa. Voordat de feature begint moeten spelers kiezen tussen een rode of een witte kroon. De keuze van de speler bepaalt welke bonusgame wordt geactiveerd. Het schaakspel dat vervolgens begint gaat automatisch en de winnaar is willekeurig. Als de rode koningin wint ontvang je 8 Free Spins, anders maar 4. De Free Spin-game van de rode koningin kan opnieuw worden gestart als de juiste symbolen nogmaals op de goede plek op de rollen verschijnen. Je krijgt dan nog eens 4 tot 8 Free Spins.

Scoor mysterieuze prijzen in het bonusspel van de slot Clash of Queens

Er is tenslotte ook nog de Pick Me Bonus Game van de witte koningin. In dit bonusspel kunnen spelers Mystery-prijzen uitkiezen door een schaakstuk te selecteren op het enorme schaakbord. Als de witte koningin als winnaar uit de strijd komt worden alle Mystery-prijzen verdubbeld. Het Bonusspel kan direct tot een einde komen als je per ongeluk een Collect-stuk kiest.

Zoals je ziet is Clash of Queens slot een zeer veelzijdige gokkast met een aantal geweldige en winstgevende features. De strijd van de twee koninginnen is spannend om te volgen. Vooral omdat je wilt weten wat het jou gaat opleveren. De zinderende schaakwedstrijd en de mysterieuze prijzen uit het Pick Me-spel zorgen continu voor actie. Clash of Queens is dus een gokkast die je zeker eens moet proberen. Dat kan onder meer op de kast gokken bij LeoVegas & VeraJohn online casino!