De nieuwste online fruitautomaat “Fruit Case” is nu te spelen bij Casino Euro! Speel de Fruit Case Fruitautomaat direct en maak kans op de super jackpot van duizenden euro’s. De Fruit Case is een speelautomaat met 5 schijven, 20 winlijnen die valt onder de online video gokkasten. Het fruit gaat over een lopende band tot het klaar is om geperst te worden tot vruchtensap.

In tegenstelling tot andere fruitautomaten werkt deze niet met rollen maar met schijven, de symbolen schuiven als het ware in de fruitautomaat op en neer en het is de bedoeling dat jij het voor elkaar krijgt om de juiste soorten fruit naast elkaar te krijgen.

De Fruit Case Fruitautomaat direct spelen

Fruit Case Fruitautomaat

Als je een winnende lijn hebt op de fruit case fruitautomaat dan worden deze gecrushed tot fruitsap en de open plekken dei dan ontstaan worden weer opgevult met nieuwe fruitsoorten. Zo lang het nieuwe fruit weer een lijn blijft vormen blijf je winnen en dit kan heel lang doorgaan als je geluk hebt. Dit effect wordt het lawine fruit effect genoemd.

Als je op de winnende lijn ook nog een wild symbool pakt dan komt er nog meer winnaars juice naar je toegestroomd. Want het wild symbool staat niet alleen voor alle andere symbolen maar deze zorgt er ook nog eens voor dat je winnende combinaties verdubbelt worden voor iedere lawine van nieuwe fruit. Als je drie “vrije val symbolen” weet te verzamelen op de fruit case fruitautomaat dan kan je nog meer vije spelen winnen en je winst kans zelfs verdrievoudigd worden.

De minimale muntwaarde waar je mee kunt spelen is €0.01 en voor de spelers die met wat meer geld willen gokken gaat deze fruitautomaat tot 100 euro per spin (of vrije val). Speel nu zelf op de nieuwste online fruitautomaat de Fruit case Fruitautomaat en win de jackpot van duizenden euro’s!