Fruitautomaten spelen via internet is het leukste wat er is als je van online gokken houdt. Natuurlijk willen wij de spelers van andere casinospellen niet tekort doen maar de fruitautomaten top drie die wij samengesteld hebben is echt het ‘neusje van de zalm’! De drie meeste gespeelde echte Nederlandse gokkasten kun je nu vinden via allesovergokken.com en je bent er nu nog maar een klik vandaan.

Nieuwste Fruitautomaat

FruitautomatenEn hiernaast heb je hem de allernieuwste fruitautomaat de ‘MixandMatch Runner’ en om hem te spelen hoef je er alleen maar op te klikken! De wonderlijke speelautomaat is een combinatie van alle sterke punten van de fruitautomaten uit de ‘Runner’ serie met als klap op de vuurpijl natuurlijk de spelelementen van de beste runner ooit de Random. Het kan niet anders of de mixandmatch runner gaat alle records verbreken en zal binnen niet onafzienbare tijd uitgroeien tot de meest gespeelde en beste fruitkast op het internet. We kunnen er natuurlijk een heel lang en lyrisch verhaal overschrijven maar deze fruitautomaat verdeint het gewoon om meteen uitgeprobeerd te worden! Dus waar wacht je nog op, klik erop en ervaar het zelf!

Fruitautomaten spelen

fruitautomaatHiernast vind je de Random Runner klik erop en speel hem meteen. Je kunt hem ook terugvinden op onze allernieuwste pagina die we gisterenavond laat nog toegevoegd hebben en nu online staat met de echte echte nederlandse fruitautomaten die je uren speelplezier beloven. De ‘mixandmatch’, ‘Random Runner’ (ja de echte!) en de ‘Crazy Wheels’ laten je gokken op fruitautomaten zoals je nog niet eerder gedaan hebt op internet. Elke fruitautomaat is een exacte kopie van de echte speelautomaat en zelfs de geluiden zijn perfect weergegeven. Het mooie van deze echte topkasten, die zeer scherp afgesteld zijn, is dat ze je de mogelijkheid kunnen geven om uren te spelen voor relatief weinig geld. De combinatie van rollen vastzetten, de gokmeter en het aanvullen van de clubmeter voor het bovenspel laten een geoefende gokker gewoon simpelweg veel langer met zijn geld spelen. Dit is natuurlijk geen garantie maar de spelers die wel vaker op de fruitautomaten spelen weten dat deze kasten bekend staan om hun speeltijd.

Fruitautomaten of video gokkasten

fruitautomatenHet gebeurt regelmatig dat spelers fruitautomaten verwarren met video gokkasten maar dit zijn toch echt hele andere gokkasten. Hiernaast bijvoorbeeld kun je de Crazy Wheels spelen door direct erop te klikken, dit is een echte fruitautomaat. De video gokkasten lijken in de verste verte niet op een traditionele speelautomaten zoals wij die in Nederland kennen.  Op een fruitkast kun je rollen vastzetten, heb je en gokmeter, een bovenspel en kun je met de clubmeter de rollen in het bovenspel eens flink laten draaien en daarmee veel sneller punten pakken dan op het onderspel. De video gokkasten hebben natuurlijk ook een heleboel leuke features voor de liefhebber en wij kunnen ook niet zeggen of fruitautomaten of video gokkasten nou beter zijn wij spelen ze gewoon wanneer we zin hebben!