Alice in wonderland Gokkast

Online gokken op de leukste gokkast van Nederland nu bij de Speelhal en win duizenden euro’s! De Alice in wonderland gokkast zit boordevol leuke prijzen en verschillende bonus spellen. Het sprookje komt tot leven met de Alice in Wonderland gokkast en jij kan meedoen!

Direct spelen op de Alice in Wonderland Gokkast

Alice in wonderland gokkast

Alice in Wonderland

Wie kent het sprookje niet van Alice in Wonderland! Het is waarschijnlijk één van de leukste en meest spannende sprookjes die je nog kent uit je jeugd. Alice in Wonrderland is zelfs vele malen als film uitgebracht en nu kun je dus ook de enige echte Alice in Wonderland gokkast spelen bij de Speelhal. Wat is er leuker dan online gokken op een superspannende gokkast die je de gelegenheid geeft om duizenden euro’s te winnen?!

De Alice in Wonderland gokkast zit vol met geheime spellen die je extra veel gratis spins op kunnen leveren. En als je de juiste symoblen bij elkaar weet te krijgen dan kun je jezelf opmaken voor een ouderwets potje hoger of lager door het kaartduel met de jokers aan te gaan. In het bonusspel komt de joker met een kaart en jij moet dan gokken of de kaart die daarna komt hoger of lager is. Speel dit bonus spel en verdien nog eens tientallen vrije spellen.

Gokken op de Alice in Wonderland gokkast

Tijdens het gokken op de Alice in wonderland gokkast zie je direct hoeveel je gewonnen hebt en het mooie is dat op deze gokkast een speciale gokken knop zit waarmee je jouw winst kunt verdubbelen. Voor alle punten die je gewonnen hebt kun je kiezen uit incasseren, en dus direct je winst opstrijken, of het gewonnen bedrag inzetten en proberen om het meerdere malen te verdubbelen. Superspannend gokken dus met deze mooi gokkast.

Het gokken op de Alice in Wonderland gokkast heeft nog een derde bonus spel, “Alice zoek de sleutel”. Met dit spel draai je aan soort rad en het voorwerp waar de pijl stopt geeft je weer meer kansen op extra punten en gratis spins. Je hebt voorwerpen die je op kunt eten of drinken (het drink voorwerp maakt je kleiner!) en je hebt kans om de sleutel te vinden dezde stopt het spel en bepaalt hoeveel je uiteindelijk gewonnen hebt in dit bonus spel op de Alice in Wonderland gokkast!