Double Sixteen – De beste en meest gespeelde gokkast van Fruitluck is de Double Sixteen Gokkast. Jarenlang heeft de Random Runner gokkast op één gestaan op de lijst met meest gespeelde gokkasten maar sinds 12 maanden is de Double Sixteen lijstaanvoerder. Deze gokkast heeft zichzelf bewezen met snellen en hoge uitbetalingen en, zoals je in de volksmond vaak hoort, “hij speelt zo lekker”.

Double Sixteen gokkast

Double Sixteen Gokkast

Inzetmogelijkheden van de Double Sixteen

In tegenstelling tot andere gokkasten kun je op de Double Sixteen spelen met forse inzetten. Als jij graag voor het grote geld speelt kun je per spin met 40 credits tegelijk spelen. Dit is natuurlijk niet verplicht maar deze gokkast geeft je wel de mogelijkheid. Als je liever gewoon met één credit per spin speelt is dat geen enkel probleem. Het gokken met de 40 credits knop (die er overigens ook is voor 1, 5, 10 of 20 credits) staat echter wel garant voor lekkere hoge geldprijzen in de vorm van veel extra credits.

De inzetmogelijkheden van de Double Sixteen gokkast is eigenlijk een beetje als spelen met de Jackpot bij de Staatsloterij. Het is sneu als je speelt met een 5de lot en zonder de jackpot. Als je zo speelt en dan zie je dat je het winnende lot in handen hebt krijg je toch een beetje de deksel op je neus. Je had in potentie enkele tonnen (of zelfs miljoenen) kunnen winnen maar doordat je hebt gekozen om niet voor de extra prijzen te gaan zit je nu met 5000 euro. Hetzelfde geld voor de Double Sixteen, als je 40 credits inzet kun je een veelvoud van de normale prijzen winnen!

Double Sixteen prijzen

Als je een stake van 40 inzet (met 40 credits spelen) dan kun je over 32 winlijnen geld winnen. En een dikke verdubbelaar geeft je de kans om die kast leeg te blijven trekken. Speel in het begin maar eens voorzichtig met enkele credits en je zult zelf zien dat de Double Sixteen een hele speciale gokkast is. Daar waar de Random Runner in heel Nederland jarenlang bekend stond om zijn GGG (Gulle Geef Gedrag) is de Double Sixteen gokkast een waardig opvolger. Je zult geen andere gokkast kunnen vinden die zoveel geld uitbetaald. Tienduizenden euro’s per dag worden er uitgekeerd door deze speelautomaat!

Het is dus niet de vraag “of je”maar “wanneer je” die geldprijzen binnen gaat slepen. Je kunt natuurlijk alleen winnen met gokken als je ook daadwerkelijk voor echt geld speelt. Je kunt de Double Sixteen overigens wel gratis uit proberen dus wat let je?! Speel nu op de beste en meest gespeelde gokkast van Nederland de Double Sixteen gokkast!