Gokken met sms betalingen gaat gemakkelijker dan je denkt. Er zijn Gokkasten waar door middel van SMS betalingen kunt gokken, deze worden aangeboden door Eurocazino één van de betere gokkasten leveranciers. Gokken met sms gaat net zo gemakkelijk als betalen met ideal en is zelf nog sneller. Je hebt de mogelijkheid om vier verschillende hoeveelheden credits te kopen via sms, 15, 45, 75 en 150 credits. De credits kosten 10 cent per stuk dus 150 credist kost je 15 euro. Dit wordt automatisch van je sms tegoed (of beltegoed) afgeschreven.

De gokkasten software van Eurocazino is voor zover bij ons bekend de enige software op internet die sms betalingen accepteert. Na het versturen van de sms ontvang je direct een sms van Eurocazino met een code, deze code voer je in in het betaalscherm en je credits worden automatisch bijgeschreven op je gokkast. Het betalen met sms is gegarandeerd veilig want elk sms-bericht is altijd te traceren door je telefoon provider. Hieronder vind je drie gokkasten van Eurocazino en via onze speciale pagina met Nederlandse gokkasten kun je er nog veel meer spelen.

Gokken met sms

Storten op gokkasten met SMS

Op het moment dat je het scherm van Eurocazino gokkast opent zie je in het scherm een keuze menu. Je kiest hier de optie “Spelen voor echt geld” en dan zie je een SMS icoon verschijnen. Als je op dit sms icoon klikt dan verschijnt er een nieuw scherm zoals hieronder dat je precies uitlegt hoe je met de sms dienst van je telefoon kunt betalen.
Gokken met sms
Door gebruik te maken van een unieke code, die elk een bepaalde waarde vertegenwoordigt kun je jouw gokkasten account onbeperkt opwaarderen. Omdat sms-verkeer niet gratis is adviseren wij je om altijd een bonuscode te gebruiken. Zo voorkom je dat je voor kleine bedragen een extra bedrag betaald. De code FRUIT10 geeft je 150 credits en kost je maar 15 euro.

Gokkasten betalen met je telefoon

Naast de sms betalingsdienst kun je ook direct via je telefoonrekening betalen op de gokkasten van Eurocazino. Je kunt twee verschillende nummer bellen. 09090-1880 en 0909-8177 en respectievelijk 13 of 8 credits bij laten schrijven. In beide gevallen kosten de credits je een dubbeltje per stuk, dus zul je 1,30 euro of 0,80 euro cent van je saldo afgeschreven zien.

Naast de gokken met sms en telefoon betaling kun je bij de Eurocazino gokkasten natuurlijk ook gewoon met ideal betalen. Ook is het goed om te weten dat gokken met sms opwaarderen niet op je telefoon rekening vermeld stat als gokken of gokkasten besteding. Er zal een neutrale afschrijving op je afschrift staan in de vorm van sms-diensten. Zo hoeft niemand te weten at jij wel eens een gokje waagt en betaald via sms-jes.