Stort tussen 8 en 11 Februari €50 bij Jackpotcity en win gratis spins op de beste online gokkasten van dit moment. De drie meest gespeelde gokkasten van Jackpotcity hebben torenhoge jackpots en ze staan op springen! Dus grijp je kans en ga direct naar jackpotcity om die gratis spins nu te winnen.

Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op één van deze prijzen is gedurende de aktie periode €50 te storten en te spelen op één van de drie deelnemende gokkasten. Je doet dan automatisch mee. De drie kasten zijn; Tomb Raider, The Osbournse en The Weel of Wealth. Alledrie de gokkasten hebben een super jackpot en meerdere winlijnen om jezelf eens lekker rijk te spelen.

De prijzenpot van 500 gratis munten is verdeelt over drie prijzen, de winnaar ontvangt 20 gratis spins op de Tomb Raider kast en kan hiermee maar liefts 300 munten winnen. De nummer twee ontvangt 15 gratis psins op ‘The Osbournes’ en de derde winnaar speelt 10 gratis spins op de Weels of Wealth.

Dus stort nu €50 kies je kast en je doet automatisch mee. En als je nog meer kans wilt maken op die gratis spins dan kan dat, elke keer dat je €50 euro stort doe je opnieuw mee voor de gratis spins. Online gokken bij Jackpotcity is ‘fun’!