Hot Ink is een gokkast gebaseerd op de nostalgische tattoo scene. Een beetje terug naar de jaren 50-60 met zwaluwtjes, hartjes en “rock and roll” is het thema van deze nieuwe gokkast bij Roxy Palace. De kenners van Microgaming gokkasten kunnen hun hart ophalen met deze kast waar je d.m.v. maar liefst 1024 verschillende combinaties kunt winnen! De Hot Ink gokkast heeft geen winlijnen maar werkt met een combinatie van symbolen die vallen in een bepaalde volgorde.

Tijdens het gokken op de Hot Ink gokkast kom je allerlei symbolen tegen die geassocieerd kunnen worden met geluk zoals; dobbelstenen, hoefijzers, klavertjes vier en de “8 ball” (geliefd bij biljarters). Daarnaast spelen er twee dames mee, Angel and Luci, een bekende tattoo artiest, de traditionele tattoo shop met de overbekende stoelen en natuurlijk het Hot Ink symbool die eigenlijk als een joker fungeert en alle andere symbolen vervangt (behalve de scatters).

Direct de Hot Ink gokkast spelen

Hot Ink gokkast

Hot ink gokkast

De nieuwste kast bij Roxy geeft je de bonusronde als je drie of meer Tattoo bonus symbolen hebt ontvangen. Het bonus spel op de Hot Ink gokkast geeft je inzage in drie tattoo portfolio’s (presentatiemappen) waar de tattoo’s voor benen, armen of de rug gepresenteerd staan.

Maak een keuze uit de albums en probeer zo drie dezelfde tattoo’s te verzamelen. Heb je inderdaad drie dezelfde tattoo’s dan win je 10 gratis spins. Elk van deze spins verdubbelt je winst van de uitkomst, in totaal kun je tijdens deze free spins 122.500 munten winnen. Naast deze bonus feature, die gratis spins, geeft is er nog een bonus spel te spelen op de Hot Ink gokkast.

Hot Ink gokkastMocht je op je scherm drie of meer “Paars/Blauwe vissen” ontvangen speel met maar liefst 20 vrije spelen! Ook in deze bonus rondes wordt je winst verdubbelt en kun je nog eens 100.000 munten winnen. Dus alleen in de twee bonus rondes kun je al (maximaal) 222.500 munten winnen.

De Hot Ink gokkast heeft ook een nieuwe “respin” functie waarmee je net als vroeger een rol handmatig kunt draaien. Mocht je op twee van de rollen hetzelfde symbool hebben dan kun je met de derde rol handmatig proberen om het 3de symbool er bij te krijgen!