Isis gokkast, online gokken met meerdere personen! – Wij hopen dat al onze lezers ondanks de slechte zomer toch nog een beetje hebben kunnen genieten van hun vakantie en hopen samen met jullie dat er in elk geval nog een paar weken met beter weer voor ons liggen. Juli en de start van augusutus waren niet al te best maar wie weet ligt er nog een mooie, lange Indian Summer in het verschiet. Voor wat betreft het online gokken beloven wij jullie dat de vonken er vanaf gaan vliegen vanaf 18 augustus met de allernieuwste multi-player gokkast Isis!
Isis gokkastRoxy Palace casino komt met maar liefst twee nieuwe online gokkasten tegelijk! En de meest besproken gokkast die je echt eens moet gaan proberen is de ISIS gokkast! Want op de Isis gokkast speel je niet alleen. Althans je hebt wel je eigen gokkast maar in je beeldscherm zie je ook direct de gokkasten van je tegenstanders! Je speelt samen om de mega jackpot en door mee te kijken bij je tegenstanders kun je zien hoeveel er gewonnen word en door wie. Zorg dat jij de meeste punten pakt, win het bonusspel en pak die jackpot!

  • Isis gokkast met bonus spel (zie hieronder)
  • Multi player Gokkast (speel tegen meerdere personen)
  • Alle gokkasten extra spellen!

Isis gokkast

Isis gokkast bonus spelDe Isis gokkast zal binnen no time een enorme populariteit genieten want het komt maar weinig voor dat je het geld van andere direct kunt winnen terwijl je ziet spelen.

Het multi player scherm laat je zien of je medespelers een bonuslevel bereiken en dus een punten voorsprong kunnen nemen met het bonusspel. Zoals je in het onderstaande voorbeeld kunt zien kun je enorme bedragen winnen met het bonusspel van de Isis gokkast. Kijk een naar het bedrag van de mega jackpot, in het voorbeeld staat deze op een dikke 630.000 euro, kun jij je voorstellen hoeveel je wint als je de maximale inzet gaat spelen?!

Er zijn op internet weinig gokkasten te vinden zijn die zulke enorme hoeveelheden munten uitkeren als je een bonusspel weet te winnen. De Treasure of Isis (zoals de Isis gokkast echt heet) is een unieke kast die dus ook unieke geldbedragen voor je in petto kan hebben.
De makers van de Isis gokkast (Microgaming) staan bekend om hun gokkasten die tot in het extreme voldoen aan de wensen van de echte gokkasten fanaten; veel bonusspellen, enorme prijzen, veel winlijnen en een goede speelbaarheid.

Daarnaast staan de gokkasten van Microgaming ook nog een superscherp afgesteld, probeer het maar eens en je zult zien wat wij bedoelen. Zeker de Isis gokkast, deze kast barst al snel uit zijn voegen door het multi player systeem waar deze speelautomaat op draait. Elke speler levert een bijdrage aan de super jackpot en die staat dus letterlijk op ontploffen na enkele uren spelen. Als jij nou net op dat moment besluit om op de Isis gokkast te gaan gokken dan kon het wel eens zo zijn dat jij met een euro gokken een deel van die jackpot op gaat eisen. Als je op alle winlijnen inzet op de Isis gokkast dan kun je zelfs de heel jackpot in de wacht slepen!

Gok nu op de Isis gokkast

Isis gokkast