Laat oude tijden herleven op de fantastisch Jimi Hendrix Gokkast

jimi hendrix gokkastJimi Hendrix Gokkast, NetEnt komt opnieuw met een pareltje! De slot Jimi Hendrix is uiteraard gebaseerd op de iconische muzikant. Scheurende gitaren, psychedelische bloemen en andere retro-symbolen staan centraal in deze prachtige slot.

Daarnaast zijn er maar liefst 6 bonus features met als hoogtepunt de spannende Pick and Click Game met cash prijzen en 3 Free Spins features. Natuurlijk klinkt de muziek van de rocklegende op de achtergrond. Het kan niet anders of deze gokkast laat vele muziekliefhebbers even wegdromen… terug naar betere gitaar tijden!

Jim doet het op 5 rollen

De slot heeft 5 rollen en 20 betaallijnen en is zowel op desktop als op mobiel beschikbaar. Grafisch gezien roept de slot herinneringen op aan Woodstock en de flower-power tijd. Een prachtige periode die we graag terugzien in online slot games. Terwijl je spint klinken wereldhits als Crosstown Traffic, Little Wing en Purple Haze. Dat wordt genieten.

Er zijn maar liefst 6 features op de gokkast Jimi Hendrix

  • De eerste feature die langskomt is de Red Guitar Re-spins feature, die wordt geactiveerd als er vier of meer rode gitaarsymbolen ergens op de rollen verschijnen. Tijdens elke re-spin blijven de gitaarsymbolen op de rollen en je mag blijven doorspinnen tot er geen nieuwe rode gitaren meer tevoorschijn komen.
  • Ten tweede is er de Purple Haze feature, die start als er op de eerste rol een Purple Haze-symbool verschijnt. De symbolen 10, J, Q, K en A veranderen dan in Wild symbolen en ook de Purple Haze vormt een Wild. Zo stromen de winsten binnen!
  • Scoor grote prijzen in de Pick and Click feature van de slot Jimi Hendrix. De mooiste feature is de Pick and Click. Deze wordt getriggerd door 3 Scatter-symbolen op de rollen 3, 4 en 5. Er zijn vier verschillende prijzen te winnen in de Coin Win feature, Crosstown Traffic Free Spins feature, Purple Haze Free Spins feature en de Little Wing Free Spins feature. Klik op de luidsprekers, waarachter 4 verschillende symbolen zitten. Verzamel 3 dezelfde en de bijbehorende feature begint.
  • De Coin Win feature geeft je tussen de 8 en 30 keer je inzet.
  • Voor de Crosstown Traffic Free Spins feature krijg je 6 Free Spins met wilde rollen voor elke spin.
  • De Purple Haze Free Spins feature levert je tussen de 6 en 12 Free Spins op en net als met de gelijknamige feature in het hoofdspel worden de symbolen 10, J, Q, K en A Wild.
  • Ook voor de Little Wings Free Spins feature krijg je tussen de 6 en 12 Free Spins. Daarnaast krijg je 3 tot 5 overlappende Wilds bij elke spin.

jimi hendrix slot features

Zo zie je dat de Jimi Hendrix gokkast een heel veelzijdige slot is met een scala aan features waarmee je je uren kunt vermaken. Voeg daar de lekkere rockmuziek aan toe en je hebt een geweldige gokkast. NetEnt heeft met Jimi Hendrix weer echt een mooie slot game afgeleverd, die ongetwijfeld een hit zal worden. Probeer de Jimi Hendrix gokkast snel zelf bij het Royal Panda Casino! (Klik hier!)