Kings of Chicago – Eindelijk is hij er dan de Kings of Chicago gokkast die gebaseerd is op het populaire poker spel. En deze gokkast is niet zo maar een gokkast maar hierop kun je echt gokken zoals bij poker. Gebaseerd op de jaren 30 in Chicago toen de beruchte maffia gangsters als Al Capone nog heersers waren over de poker- en gokhallen heeft Netentertainment een waar staaltje van perfectie afgeleverd.

Kings of Chicago gokkast

Kings of Chicago gokkast

Kings of Chicago

Wij hebben op alles over gokken al heel wat spellen voorbij zien komen en met name heel veel verschillende gokkasten maar deze slaat alles. Eindelijk is het een software ontwikkelaar gelukt om in plaats van een gokkast een compleet nieuw spel te ontwikkelen de Kings of Chicago gokkast. Het spel is gebaseerd op één van de populairste spellen van de afgelopen 5 jaar (en eigenlijk al 100 jaar) het pokerspel en nog specifieker de Texas Hold’Em variant.

Net als bij het echte poker is het de bedoeling om rijtjes of combinaties bij elkaar te spelen. Bekende zijn natuurlijk de Full house, Straight, Four of a kind en de Royal Flush.

Deze combinaties leveren allemaal punten op en die variëren van 20 tot 1000 punten. Nou horen we je denken 1000 punten, is dat alles? Nee dat is het niet want als je het voor elkaar krijgt om met de Kings of Chicago een Natural Royal Flush bij elkaar te spelen dan ontvang je 10.000 punten in één keer. Daarnaast heb je ook nog bonus en scatter symbolen (bekend van de gokkasten) en als je het voor elkaar krijgt om deze allemaal op het juiste moment te combineren dan ontvang je zelfs 20.000 punten in een hand!

Free Deals

Alles draait om de juiste combinatie van kaarten of om minimaal drie scattersymbolen bij de Kings of Chicago. Deze geven je namelijk recht op free deals, en die wil je wel graag ontvangen want de free deals leveren je dubbele punten op. als je tijdens de free deals nog meer scatters ontvangt dan verdubbel je gratis rondes en daarmee ook je puntentelling. Je zult zien dat de balans op je account met sprongen omhoog gaat en dat de punten (of munten) binnen blijven stromen, speel de Kings nu!

Kings of ChicagoPoker spelen was nog nooit zo makkelijk, of moeten we hier nu spreken over het online gokken op een gokkast?! Voor ons is het in elk geval een hele geslaagde combinatie van twee spellen die ons wel liggen.

En wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die van een leuk gokspel houdt de Kings of Chicago zeker weet te waarderen. Je kunt de instellingen van het spel naar je eigen voorkeur instellen en als je liever de autoplay functie wilt inschakelen dan kan dat met één klik op je muis.

Inzetten op de Kings of Chicago gokkast

Met het ontwikkelen van dit spel hebben ze bij Netentertainment niets aan het toeval over gelaten en de mogelijkheid gecreëerd dat iedereen kan inzetten op de Kings of Chicago gokkast. Met inzetten variërend van 1 cent tot 50 euro per hand kan elke portemonnee meedoen. Voor een paar cent kun je uren gokken maar als je toch graag wat meer risico wilt nemen dan is de Kings of Chicago echt een spel voor jou. En vergeet niet dat hoe hoger je inzet hoe hoger de prijzen die je kunt winnen! Veel geluk met dit nieuwe top spel!