De Mega Moolah is de meest gespeelde en best betalende online gokkast van 2007, 2008 en 2009! De jackpot van deze gokkast loopt altijd op tot een paar miljoen en is al meerdere keren gevallen. Een paar maanden geleden won een gelukkige speler nog €3.900.000 en de hoogste jackpot die ooit uitgekeerd is op deze super gokkast ligt ver boven de 5 miljoen euro!

De Mega Moolah heeft 5 rollen waar je over 25 lijnen prijzen kunt winnen en je kunt hem hier spelen! Het thema van deze gokkast is het Wilde Afrika met een knipoog. Over vier levels verdeelt kun je tot aan een miljoen (1.000.000) munten verdienen in het vierde toplevel. Natuurlijk zal ook deze gokkast je flink veel free spins laten winnen want deze kast is speciaal gebouwd om naast leuke prijzen te winnen ook vooral veel spelplezier te beleven.

Er zijn online gokkasten waar je zo door je geld heen bent maar daar is bij de Mega Moolah gokkast geen sprake van. Het is geen uitzondering als je voor €25 al gauw een uur kunt spelen. (Dit hangt natuurlijk wel af van jouw eigen inzet waarde) En met al die levels is elk afzonderlijk spel ook nog een razen spannend!

Zorg dat je de juist combinatie van wilde dieren op je rollen krijgt en win die mega dikke super jackpot van enkele miljoenen! Wij beloven je dat het spelen op deze video gokkast je uren spelplezier zal bezorgen.

RoxyPalace