En wederom is het bewijs geleverd dat je met gokken op gokkasten ongelofelijk rijk kunt worden. Een 33-jarige man uit Limburg is de gelukkige winnaar van ruim een miljoen euro en is daarmee miljonair geworden. De gelukkige winnaar won dit enorme bedrag door 3,75 euro te spelen op en gokkast waarvan de naam niet bekend gemaakt is.

De jackpot was een zogenaamde progressieve jackpot die alle jackpots van de diverse gokkasten aan elkaar schakelt. De verse miljonair, die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven, kon het niet geloven en moest zichzelf eerst eens goed in de ogen wrijven voordat hij het echt besefte. “Ik kon het niet geloven. Zo’n enorm bedrag winnen op een gokkast is bijna niet te geloven, gewoon onwerkelijk”, aldus de winnaar. Nadat hij de cheque met daarop het bedrag had ontvangen kon hij het eindelijk echt geloven. “Ik kan iedereen aanraden om zelf ook te gokken op gokkasten en je geluk te beproeven!”

Het is al de tweede keer in een maand dat er een super jackpot valt en dat een Nederlandse spelers de gelukkige winnaar is. Nog geen maand geleden won een een Limburgse vrouw 1.070.397,60 euro met het spelen op een gokkast. Het lijkt of de lente de gelukkigste periode is voor Nederlandse spelers!

Wil je zelf ook miljoenen winnen met het gokken op een gokkast probeer je geluk dan uit bij één van de grootste online casino’s met de veruit de beste ne de meeste gokkasten!

Gokken op gokkasten