Nemo’s Voyage is de nieuwste video slot van WMS en hij is fijn, tenminste als je van flink winnen houdt. En dat doen we natuurlijk allemaal. In Nemo’s Voyage vliegen de Wilds je om de oren en hoe dieper je met je duikboot afzakt in de oceaan, hoe meer je wint.

nemos voyage gokkastVideo slot Nemo’s Voyage kun je nu spelen bij Vera&John. De slot ziet er om te beginnen strak uit. Zoals we van WMS gewend zijn: niet te veel tierlantijnen, maar wel een aantrekkelijk mooi uitgewerkt thema.

De symbolen bestaan uit een duiker, een reuzeninktvis en andere zeedieren en duikattributen. Het verhaal gaat over captain Nemo (een bijzonder karakter) die op zoek gaat naar de schatten van de zee. In zijn duikboot zakt hij af naar de peilloze dieptes van de oceaan. En hij krijgt gelijk: hoe dieper hij gaat, hoe meer rijkdommen hij vindt. En jij profiteert natuurlijk met hem mee.

Profiteer van vier verschillende Wilds in video slot Nemo’s Voyage

  1. Multiplier wilds
  2. Pressurized wilds
  3. Clumped wilds
  4. Wild reels

Met elke spin kom je dichter bij de zeebodem. Op de meter naast de rollen zie je hoe de druk verder toeneemt. Het is heel spannend om de meter op te zien lopen, want bij elk volgend diepteniveau krijg je een andere soort Wild. Er zijn Multiplier Wilds, Pressurized Wilds, Clumped Wilds en Wild Reels. Telkens zijn er gigantische prijzen te winnen maar bij de Wild Reels gaan de rollen echt helemaal los. Het duurt wel even voor je daar bent, maar het is het wachten meer dan waard.

Pak die Scatters en speel de bonusronde op gokkast Nemo’s Voyage

Een goede videoslot heeft natuurlijk een Free Spins Bonusronde. Ook bij Nemo’s Voyage ontbreekt die niet. Hit je drie Scatters dan begint het feest. Je krijgt meteen al acht free spins. Maar er gebeurt nog veel meer. Je grote vriend de reuzeninktvis komt in actie. Met zijn enorme tentakels pakt hij de rollen vast. Gelukkig laat hij ze ook weer los en wat er dan tevoorschijn komt zal je verbazen. Het zijn…persisting Wilds. Tot het einde van de bonusronde zullen deze sticky Wilds op de rollen vastgeplakt blijven zitten. En dat betekent winnen, winnen en nog eens winnen in een online casino!

Video slot Nemo’s Voyage is niet de meest originele slot, ook niet de allermooiste, maar het is wel een gokkast die uitblinkt in winstkansen. Door de vele Wilds en de geweldige Bonusronde kan de winst je haast niet meer ontgaan. Dat maakt spinnen op deze slot zo leuk. Aan het eind van de avond heb je vast een big smile op je gezicht, omdat je die oceaanbodem hebt gehit en met mooie prijzen naar huis gaat. Wij kregen in ieder geval geen genoeg van Nemo’s Voyage. Wil jij deze fantastische slot ook eens proberen? Ga dan nu naar Vera&John!