Bowled Over- De Bowled Over gokkast i-Slots gokkast met 5-rollen, 20 win lijnen en een bowling bonusronde! Speciale rondes waar je 40 gratis kunt winnen dubbel kunt ‘cashen’ door wild spins zijn de krenten in de pap! Ben jij een bowler? Dan is de Bowled Over gokkast de speelautomaat die je uit moet proberen! Een goede bowler kan met de bonus rondes behoorlijk wat geld verdienen.

Bowling GokkastGokken op de ‘Bowled Over’ gokkast kan al voor een paar centen maar de spelers die wel eens met wat grotere bedragen willen spelen kunnen op deze kast ook aan hun trekken komen.

De inzet waardes variëren tussen de 20 cent voor de kleine gokker tot aan 50 euro per spin voor diegene die ‘lady luck’ naast zich hebben zitten en groot geld willen verdienen.

De normale puntentelling (van links naar rechts) is op deze gokkast van toepassing echter voor de bowling bal en de vrouwelijke bowler gelden afwijkende regels en zijn kunnen in elke baan of plaats geld opleveren, zorg dat je die plaatjes veel krijgt want dat zijn extra punten. De plaatjes zijn trouwens heel erg mooi op deze gokkast want het zijn bewegend animaties. Dit geeft in tegenstelling tot de ouderwetse gokkasten een leuke extra spelbeleving!

En de echte bowler kan kijken of hij of zijn op de computer ook zo goed is als op de bowling baan want in het bonus spel is het echt de bedoeling dat je de virtuele baan op gaat en gaat proberen om met een strike de pins om te bowlen.

Je kunt in het bonus spel de curve instellen zodat je echt effect aan de bal kunt geven en je hebt ook een instelling voor de snelheid. Dus zet je bowling kennis en techniek van de echte baan in om geld te winnen met deze Bowling Gokkast. Met het gewone spel kun ej bedragen winnen tussen de 20 en 3000 munten. (afhankelijk van je inzet kan dit in de tienduizenden euro’s lopen!)

  • De Bowling Pins symbool is de Wild.
  • Bowling Pins zijn het Wild symbool en komen op de 1ste twee rollen
  • Winnende combinaties met de Bowling Pins keren dubbel uit
  • Bowling Pins Wild met een winnende combinatie betalen ook dubbel uit

Daarnaast kun je ook heel veel gratis spin winnen op de Bowled Over Gokkast. Als jede vrouwelijke bowlsters krijgt dan ontvang je gratis spins. Daarboven op ontvang je ook nog eens en verdubbelaar.

  • Drie Bowlsters, 10 gratis Spins en 2x verdubbelen
  • Vier Bowlsters 20 gratis Spins en 3x verdubbelen
  • Vijf Bowlsters 40 gratis Spins en 4x verdubbelen

Ben jij goed in het gooie van strikes, houd je van gokkasten en ben je als jaren op zoek naar een gokkast die bowlen en gokken combineert?! Speel dan nu op de Bowled Over Gokkast! Pak die jackpot en maak je dromen waar!