Alle sporters proberen voor de medailles te gaan op de Olympische spelen en jij kan nu zelf ook ‘meedoen’ met de winterspelen! Met de nieuwste gokkast ‘Winter Goud’ maak ook jij kans op gouden plakken en eeuwige roem. Win de dubbele jackpot op deze gokkast, die in totaal een waarde heeft van 6250 munten!

De eerste jackpot is 5000 munten en daarbovenop kun je ook nog de 2de jackpot winnen van 1250 munten. Daarnaast kun je veel vrije spelen winnen en kun je bonuspunten pakken in het bonusspel. De inzet start al vanaf €0.01 en de maximale inzet is 300 munten! Je kan je voorstellen dat het met dit soort bedragen niet moeilijk is om enorme prijzen te winnen.

Net als de jackpot is ook het bonus spel dubbel uitgevoerd. In het eerste bonus spel kun je 20 free spins winnen en het 2de bonus spel opent een nieuw scherm weaarin je aan het Rad van fortuin kunt draaien. Het rad zit boordevol leuke prijzen! De symbolen op deze gokkast zijn afgeleid van de populaire wintersporten die ondereel zijn van de Olympische Spelen in Vancouver. Spaar de Bobslee-, Schanspring-, Schaats en/of Biathlon symbolen en je ziet je winst goeien!

De Winter Gold is een online gokkast die je veel leuke uurtjes kan bezorgen als je niet uren naar de Olympische Spelen wilt kijken.
Online Casino