Denk jij ook wel eens: welke slot zal ik nu weer eens gaan spelen? Wij hebben dat regelmatig. Want ook al is er zo ongelooflijk veel keus, we spelen toch vaak de slots die we goed kennen en waarvan we zeker weten dat ze leuk zijn. In dit artikel bespreken we daarom een paar hele leuke video slots, die je wellicht nog niet kent. Maar die je zeker eens moet proberen!

Bouw kastelen en verover koninkrijken in de sprookjesachtige video slot Castle Builder

castle builder gokkastDe moderne video slots worden steeds mooier en geavanceerder. Ze zitten vol bijzondere features en lijken soms meer op een computergame dan op een gokkast.

Een van die spellen is Castle Builder.

Deze slot bestaat nog niet zo lang en is echt het neusje van de zalm. Het bijzondere aan deze gokkast is dat je niet alleen de rollen draait, maar ook nog eens kastelen bouwt en koninkrijken verovert om uiteindelijk het hart van de prinses te winnen. Steeds als je het symbool met de bouwmaterialen hit dan komt er weer eens stukje kasteel bij. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook superspannend. Want bij elk compleet kasteel komt het volgende koninkrijk weer een stapje dichterbij en dat betekent dat er ook weer meer valt te winnen. De Castle Builder gokkast speel je onder andere bij Vera&John. Wij zijn in ieder geval groot fan van deze slotgame!

Ga helemaal los op de gokkast KISS: Shout It Out Loud™!

Hou je meer van een real life thema of zelfs van keiharde metal, dan moet je zeker KISS: Shout It Out Loud™ eens proberen. Wat een lekkere slot is dat. Je kunt de hele tijd genieten van de keiharde muziek van KISS op de achtergrond en tegelijkertijd maak je kans op maar liefst 125.000 muntjes met één spin. De beelden van de live concerten brengen je helemaal in een partystemming. Uniek zijn de Colossal Reels. Dit zijn vijf rollen met maar liefst 12 rijen. En die kunnen zomaar allemaal helemaal Wild worden. Dan stromen de winsten natuurlijk wel binnen. Wij vinden deze video slot een lust voor het oog en de oren. Vooral aan het begin van het weekend houden we ervan om even lekker te knallen met KISS.

Lekker swingen en winnen bij slot Esqueleto Explosivo

Een derde grote favoriet van ons en een slot die eigenlijk te weinig aandacht heeft gekregen is Esqueleto Explosivo. Deze feestelijke slot met de zingende Mexicaanse doodshoofden is super origineel en brengt je altijd in een goed humeur. De skeletten vallen uit elkaar als je een winnende combo hit en voor de winnende symbolen komen weer nieuwe in de plaats. En zolang je blijft winnen krijg je steeds een re-spin, terwijl ook de multiplier meter steeds verder oploopt. Bij deze gokkast lijkt het soms echt of je maar blijft winnen. Het is een groot knalfestijn van vuurwerk en exploderende rollen. En het houdt maar niet op. Dat kan niet anders dan een heel gezellig feestje worden. Zeker als de doodshoofden ook nog beginnen te zingen. Wij zitten bij deze gokkast altijd met een big smile op ons gezicht en onze dag kan niet meer stuk. Probeer Esqueleto Explosivo snel eens bij Vera&John Casino! (Gratis aanmelden kan hier)