De Romeinse tijd blijft tot de verbeelding spreken. Ook in Vera&John’s nieuwste slot Spartacus: Gladiator of Rome speelt die oude beschaving de hoofdrol. Deze keer gaat het over Spartacus, de held van de arena, die iedereen verslaat. In deze game ga jij hem helpen, maar niet voor niets natuurlijk. Je pakt wel even mooie winsten erbij.

Profiteer van de Colossal Reels op Spartacus gokkast: Gladiator of Rome

spartacus gokkastSpartacus: Gladiator of Rome is een hele moderne, goed vorm gegeven gokkast. Een van de laatste trends vinden we ook bij deze slot terug: de zogenoemde Colossal Reels. Deze enorme 5×12 rollen voegen echt een extra dimensie toe aan het spel dat in de basis 3×5 rollen heeft. Verdeeld over beide sets met rollen zijn er in totaal maar liefst 100 winlijnen. Dat is natuurlijk gigantisch en verhoogt zeker het speelplezier. Winnen op zoveel rollen met zoveel winlijnen wordt wel heel makkelijk.

Probeer hem snel zelf bij Vera&John – klik hier en speel direct!

Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Er is ook nog een zeer winstgevende Free Spins Feature. Hit je 3 scatters of meer dan start de feature. Die kan je zomaar 20 free spins en een 20x multiplier opleveren. Dat noemen wij nou lucratief spinnen!

Het hoogtepunt van deze innovatieve gokkast is de Nudging Wilds Feature. Je hebt er wel een heleboel Wilds voor nodig, maar als je dan een complete serie hit in het hoofdspel, dan verschijnen ze ook op de Colossal Reels. Dat betekent 12 extra wilds en eindeloos veel kans op epische winsten!

Neem deel aan een spannende strijd in de Spartacus gokkast: Gladiator of Rome

Spartacus: Gladiator of Rome is meer dan een winstmachine. Het is ook gewoon een hele mooie game met een interessant thema. Spartacus vecht zich in de arena een weg naar de vrijheid. Jij voert dezelfde strijd. De Romeinse arena’s waren bepaald geen pretje. Het ging er bloederig aan toe, terwijl het publiek juichend op de tribunes zat. Die sfeer voel je in deze gokkast. Het is spannend, je wordt opgezweept door het schreeuwende publiek en je wil maar 1 ding: winnen, winnen en nog eens winnen. De adrenaline giert door je lichaam als de Colossal Reels beginnen te draaien en je gaat voor de hoofdprijs!

Spartacus: Gladiator of Rome is een must voor iedere speler die van moderne innovatieve gokkasten houdt. Het is een spannende game vol actie. Door de dubbele rollen lijkt het alsof je maar blijft spinnen en voor je het weet ben je weer een uur verder. Wij hebben ons in ieder geval een lange avond uitstekend vermaakt met deze slot en gaan hem zeker weer spelen.