Champions Cup, voetbal gokkast

champions cup voetbal gokkastVoor voetballiefhebbers is de nieuwste NetEnt slot echt een must. Football: Champions Cup is geïnspireerd op het EK 2016. Klein nadeel: daar doet Nederland niet aan mee. Dus in het rijtje van 24 landen waar je uit mag kiezen, zul je geen Nederlandse vlag vinden.

Je keuze heeft geen invloed op je winstkansen dus kies gerust je favoriete voetballand. Ben jij dit jaar voor de Rode Duivels of toch de Azzuri?

Lukt het jou om te scoren op de gokkast Football: Champions Cup?

De slot Football: Champions Cup ziet eruit als een echte voetbalgame. De symbolen bestaan uit een scheidsrechtersfluit, een voetbalschoen en een keepershandschoen. Het voetbalveld vormt de achtergrond en er klinkt luid gejuich als je wint. De game heeft vijf rollen, drie rijen en twintig winlijnen. Genoeg mogelijkheden om te winnen dus.

Maar dat hoeft niet alleen in het hoofdspel. Er is ook een geweldige bonusgame. Die wordt geactiveerd als je minstens drie bonussymbolen scoort. Het bonusspel bestaat eigenlijk uit twee games. In de ene moet je proberen een goal te maken. In de andere ben je de keeper en moet je dus zien te voorkomen dat de bal achter de doellijn belandt.

Eerst mag je proberen zelf raak te schieten. Je kunt kiezen uit een schot rechts in de bovenhoek, rechts in de onderhoek, links boven of links onder. Hoe vaker je scoort, hoe hoger je winst zal zijn. Geinig detail is dat NetEnt op de reclameborden die normaal langs het veld staan reclame maakt voor andere slots.

Naast het bonusspel zijn er ook free games. Hit je drie keer de beker dan worden ze geactiveerd. De symbolen kunnen alleen op de rijen 2, 3 en 4 verschijnen. Tijdens de free games speel je een voetbaltoernooi. In elke ronde krijg je vijf free games. Zolang je meer doelpunten maakt dan je tegenstander, ga je door en kom je dichterbij de hoofdprijs.

voetbal gokkast netent

Win het voetbaltoernooi en de muntjes in de slot Football: Champions Cup

Je scoort een goal als je op de eerste of tweede rij een wild symbool krijgt met een blauwe rand. Je tegenstander krijgt punten als er wilds met een rode rand verschijnen op de rijen vier en vijf. Wie na vijf rondjes de meeste goals heeft gaat een ronde verder.

Als je de top 3 haalt, win je een fantastische prijs. Tenslotte zijn er ook nog Overlay Wilds. Daardoor veranderen een aantal symbolen in Wilds. Zo kun je nog meer winnende combo’s maken en een heleboel geld verdienen.

De slot Football: Champions Cup is een echte aanwinst voor het Royal Panda Casino. Niet alleen ziet het spel er prachtig realistisch uit, de bonusgames zijn ook super spannend en uniek. Zo valt er een heleboel te winnen in deze fantastische slot!