Verlang je op zijn tijd ook naar een stukje nostalgie? Wil je weer eens ouderwets gokken op een gokkast die je nog kent uit de jaren zeventig dan kun je met de Super Nudge 6000 je hart ophalen. Als een van de eerste kasten maakte deze kast furore in Nederland en de liefhebber van oudere kasten zullen hem zich zeker nog herinneren. De super nudge doet een beetje denken aan een oude Wurlitzer jukebox, nostalgie, technische perfectie en kleuren en klanken zoals we ze alleen kennen uit die tijd.

Een voorbeeld van de Supernudge 6000

Hieronder zie je een voorbeeld van de super nudge 6000 en door er op te klikken kun je hem tevens direct spelen bij Vera&John!
Speel de supernudge 6000

Super Nudge 6000

De bouw van deze superkast (de online versie dan) heeft nogal op zich laten wachten maar nu is het dan eindelijk zo ver. Een stukje nostalgie terug op internet. In de tijd van de supersnelle videoslots die met heel veel gerinkel, toeters en bellen en allerlei moderne bonusspelen is het soms gewoon een lekker om die goede oude tijd weer eens op te halen.

Gewoon fruit op een rijtje kijgen en hopen dat de dollar tekens goed vallen. Simpel maar niet vervelend. Geen moeilijke keuzes om meerdere rijen te selecteren, het spel wordt niet onderbroken door bonusfiguren en je hoeft ook niet bang te zijn dat er onverwacht ineens van alles gaat rennen of vliegen op je scherm. Gewoon een gokkast zoals de gokkast in zijn oorsprong bedoelt is drie rollen die lekker kunnen spinnen en spinnen. Speel lekker op de Super Nudge 6000 door op het plaatje hierboven te klikken, het is gratis!