Tanzoo Gokkasten

Wie kent ze niet de Tanzoo gokkasten als Random Runner, Wild Timer en Bananas bijvoorbeeld?! Deze online gokkasten zijn de echte typische Nederlandse gokkasten maar dan op het internet en je kunt ze hier spelen!

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste Tanzoo gokkasten die je online kunt spelen. 15 top gokkasten die allemaal volgens het Nederlandse principe gebouwd zijn. De meeste kasten hebben een topspel, een bonuslevel en deze gokkasten staan ook heel erg scherp afgesteld! Je zult geen gokkast in Nederland vinden die net zoveel uitbetaald als de Tanzoo kasten op het internet.

Random runner

Of je nu speelt op de Random Runner (waarschijnlijk de bekendste gokkast van Nederland) of gaat voor de jackpot van de Jolly joker je zult uren plezier beleven omdat de gokkasten van Tanzoo ook bekend staan om het feit dat je lang met geld doet. Er zijn gokkasten te vinden op het interent waar je binnen een minuut €25 verspeelt hebt, bij de Random Runner is dit niet het geval. De punten die je bij deze gokkast kunt verdienen zorgen ervoor dat je (als je een beeetje slim speelt) lekker lang kunt geniet van je speelgeld.

Ook de andere gokkasten, waarvan er 60 voor je klaar staan op de Tanzoo website, staan heel erg scherp afgesteld en de prijzen blijven dan ook vallen. Tanzoo heeft verrreweg de beste en bekendste gokkasten van Nederland dus waag eens een gokje!