De Thunderstruck gokkast is er weer één uit de bekende 5 rollen gokkasten van de software specialist Microgaming. En nu kun je meedoen aan een wel een heel speciale bonus actie met de Thunderstruck gokkast, stort 100 euro en ontvang 100 euro bonus en nog eens 60 gratis spins! Met negen winlijnen maak je kans op 10.000 munten als je vijf symbolen van Thor in een winlijn bij elkaar weet te spelen. Per spin (of spel) kun je met maximaal 45 munten tegelijk inzetten en de muntwaarde ligt tussen de € 0,01 en een euro. je kunt dus met 45 euro per spin spelen als je dit zou willen. Na de 10.000 munten jackpot kun je ook kans maken op de jackpot van 2000 munten, deze ontvang je als je 4 Thor symbolen op een win lijn hebt.

Thunderstruck gokkast nu spelen

Thunderstruck gokkast

Thunderstruck gokkast

Deze mooie 9 winlijnen gokkast is gebaseerd op Thor de Noorse god van de donder en dat het kan donderen als je op deze gokkast speelt kun je zelf beleven! Alle beelden die je je bij Thor voor kunt stellen passeren de revue, strijdkarren die door bokken voorgetrokken worden, hamers, vuisten, lichtflitsen en nog veel meer dat de kracht van de God van de Donder symboliseerd.

Als je donder en bliksem uit je computer hoort galmen en Thor zijn ogen gaan flitsen dan weet je dat het raak is en dat je je op kan maken voor bonusrondes en kans op extra spins die je heel veel kunt winnen bij de Thunderstruck gokkast. Het verhaal dat zijn oorsprong vind in de Marvel comics series van de Machtige Dondergod Thor gaat het er wild aan toe. (Thunderstruck is Engels voor onweer) Beleef het avontuur en speel nu op de Thunderstruck gokkast!

Het symbool van Thor-symbool is “wild” en staat dus eigenlijk voor een soort joker en kan dus voor elk ander symbool ingewisseld worden. De zogenaamde multiplier (eigenlijk een soort vermenigvuldigsymbool) is het Thor symbool en deze geeft je 2x de uitbetaling van de combinatie die ze samen vormen. Het scattersymbool is de ram en als er twee of meer rammen op één van de vijf rollen samenvallen dan win jij geld!

Dan maak je ook nog eens kans op de gratis spins bonus en je ontvang vijftien gratis spins als er drie of meer rammen op jouw gokkast verschijnen. En als je daarbovenop nog eens drie symbolen pakt dan heb je ook nog eens 15 gratis spins. In het bonus spel moet je raden welke kleur kaart er getrokken gaat worden en elke keer dat je dit goed hebt verdubbelt je winst. Met de Thunderstruck gokkast kan je echt enorm veel geld winnen en ook heel veel vrije spellen dus speel de Thunderstruck gokkast nu bij Roxy Palace!