Valentijnsdag is de dag van de liefde en geluk en al kun je liefde niet altijd afdwingen geluk zeker wel! Ben je niet gelukig in de liefde, probeer dan of je gelukkig bent in het spel. De gokkast die bij uitstek geschikt is voor de dames onder de lezers staat voor je klaar bij Spin Palace en heeft de pakkende titel’ Love Potion’!

Bij deze gokkast ben jij als vrouw de baas over het spel, je liefdesleven, en de ‘mannen’ die voorbij komen. Met 5 rollen en 9 lijnen die je kans geven op winst is het zaak dat jij je zelf gelukkig speelt. Boordevol liefdes symbolen zoals bijvoorbeeld Cupido de met pijlen boog uitgerust is om de harten van de mannen te veroveren. Als er meerdere Cupido symbolen verschijnen kun je tot 1000 extra munten winnen.

Naast de Cupido symbolen zit deze gokkast ook nog vol met symbolen van goed utiziende macho mannen die je ook weer veel extra munten opleveren, of misschien heb je geluk en komen er diverse dames op een rij die je ook weer munten bezorgen. En als het geluk je toelacht op deze gokkast dan ontvang je 2500 munten als je de symbolen van de ‘love potion’ op een rij krijgt!

In het bonus spel ben jij helemaal de koningin, 6 mannen staan je op te wachten om je te overladen met kado’s en sieraden. Kies je de juiste partner dan kan je dat €7.500 opleveren. Wij zouden alle alleenstaande (en getrouwde dames) uit willen nodigen om hun geluk te proberen op Valentijns dag en wie weet speel jij jezelf wel rijk op Valentijnsdag. Met je winst ga je jezelf de volgende dag eens lekker verwennen en leuke kleding kopen en ‘s avonds nodig je die man die je al zo lang leuk vind uit voor een lekkere etentje en wie weet wat er nog meer gebeurt!

Het leven is een grote gok en zeg nou zelf wil jij niet gokken op je geluk!