Valentijnsdag is de gelegenheid om je favoriete gokkasten te spelen, want bij ‘The Fortune Tables’ ontvang je nu drie dagen achter elkaar een speciale valentijns bonus. Met als absolute klapper de 250% bonus op 14 Februari Valentijnsdag. De twee dagen ervoor kun je respectievelijk 150% en 200% gratis bonus ontvangen.

Online gokken op de gokkasten van ‘The Fortune Tabels’ laat je een unieke ervaring beleven.speel eens op de ‘Pinguin playground’. Deze gokkast laat je spelen in de winterse omgeving van de pinguins en het leuke is dat deze gokkast volgens een nieuw principe werkt. Geen ouderweste rollen maar glijdende schijven (het lijken wel ijsschotsen) waar de pinguins en andere arctische diersoorten één voor één uit te voorschijn komen.

Met een super jackpot van duizenden euro’s kun je jouw Valentijnsdag niet beter beginnen. Zorg dat je de goede combinaties ontvangt en speel de bonusspellen op het juiste moment. Pak die gratis spins mee en verzamel zoveel mogelijk bonus punten, die je weer in kunt wisselen voor extra cash geld. Online gokken bij The Fortune Tables zal jouw Valentijnsdag onvergetenlijk maken!