Pasen staat weer voor de deur. De lammetje dartelen in de wei, de konijntjes huppelen in het rond en op tafel staat een gezellig schaaltje paaseieren. Wie houdt van deze vrolijke tijd zal volop kunnen genieten van de nieuwe slot Easter Eggs.

Play ‘N Go komt met prachtige nieuwe slot Easter Eggs

Dat NetEnt niet de enige is die mooie slots kan maken bewijst Play N’ Go wel met hun nieuwste gokkast geheel in paasthema. Maar we doen de slot te kort door alleen aan Pasen te refereren. Eigenlijk is deze game meer een zoet sprookje vol lieve dieren en lekkernijen tegen een achtergrond van groene weides en een lieflijk boerderijtje. De muziek wil je meteen meefluiten. Zo is deze slot heerlijk voor wie opgewekt is en zin heeft in een blij en ontspannen potje spinnen.
easter egg slot
En net als het bijna te zoetsappig wordt, is er actie. Dan start bijvoorbeeld de bonusgame. Hit de symbolen met de mandjes paaseieren en het wordt direct spannend. Kies je het juiste ei dan pak je een x500 multiplier, kies je de verkeerde dan gaat die prijs aan je neus voorbij. Goed gokken dus! Maar deze lieve slot heeft meer verborgen kwaliteiten. Scoor je bijvoorbeeld drie scatter symbolen dan kom je in de free spin feature terecht. Daarin mag je zelf het aantal free spins en de multiplier kiezen. Heb je liever meer free spins of geef je de voorkeur aan een hoge multiplier? Aan jou de keus. Hoe dan ook wachten er mooie prijzen. Check nu de free spin feature in Easter Eggs bij Vera&John!

Pak het gouden ei bij de Easter Eggs slot

Maar er is meer te beleven dan paaseitjes en konijnen. Deze slot is niet zo zoet is als hij lijkt. Er is ook nog een gouden ei verstopt. Hit je die dan worden je winsten insta verdubbeld. Yeah, zo makkelijk kan het soms zijn. Klein hoogtepuntje van deze slot vinden wij wel de gamble feature. Niets spannender dan inzetten op rood of zwart of zelfs op kaartsoort. Heb je lef dan kies je voor de kans om vier keer je inzet te winnen. Speel je liever op safe, dan ga je gewoon voor rood of zwart en krijg je nog altijd twee keer je inzet.

Gokkast Easter Eggs is dus veel meer dan een slot die alleen maar over Pasen gaat. De groene weides, konijntjes en lammetjes zien er prachtig uit en de muziek maakt je ongetwijfeld vrolijk. Maar waar je nog veel blijer van wordt, zijn je winstkansen. De slot zit vol te gekke features waarmee je maar blijft winnen. Zin gekregen in een vrolijk rondje spinnen? Ga dan snel naar Vera&John en speel Easter Eggs!