Bij het thema wetenschap denk je niet meteen aan een spannende slot game vol actie. Toch is dat precies wat je van Attraction kunt verwachten. Sterker nog, deze gokkast houd je uren in zijn greep. En wie weet win je dan wel 50.000 muntjes in een keer. Nooit gedacht dat wetenschap zo leuk kon zijn.

Het gaat om de magnetische velden in gokkast Attraction

Attraction speelt zich af in een laboratorium. Ingewikkelde magnetische velden trekken elkaar aan. De computers en machines registreren alles. Kortom niet het meest spannende thema op het eerste gezicht. Maar NetEnt zou NetEnt niet zijn als ze daar niet toch weer een prachtige gelikte video slot van weten te maken.

Want de magnetische velden schieten heen en weer en zien er heel futuristisch uit. Ze hebben bovendien een bijzondere functie, maar daarover later meer. Over de soundtrack is zoals gewoonlijk weer goed nagedacht. De combinatie van beeld en geluid brengt je echt even in een wetenschappelijk laboratorium waar hele baanbrekende dingen gebeuren.

Met de Magnet Feature wordt alles Wild bij de slot Attraction

Genoeg over de looks van deze gokkast. Valt er eigenlijk nog wat te winnen? Ja zeker, zoals in de eerste alinea al gezegd is: met een enkele spin kun je tot wel 50.000 muntjes cashen. Dat is heel veel.

attraction slot
echt geld gokken

De Attraction Slot is een “Gulle Gever”

Natuurlijk zijn er ook een heleboel andere prijzen te pakken op deze gokkast met drie rijen, vijf rollen en tien vaste betaallijnen. Het tofste is de Magnet Feature. Langs de rollen schuiven magneten op en neer die magnetische krachten uitzenden. Ze schieten hun stralen heen en weer en maken van een normale Wild een Sticky Wild. Daarbij krijg je nog een extra Re-spin als beloning. Elk symbool dat op de lijn van de Wild zit verandert in een Sticky Wild. Zo kan met een beetje mazzel het hele veld Wild worden en daarmee win je megaprijzen.

Innoverende Magnet feature!

De Magnet Feature onderscheidt deze slotgame van de vele anderen. Het geeft de gokkast iets unieks en het zorgt ervoor dat je wil doorgaan met spelen. Het leuke is: dat kan natuurlijk gewoon. Vera&John is een van de casino’s die Attraction in het assortiment heeft opgenomen. Daar zou je eens kunnen kijken. Het is altijd mogelijk om het spel met speelgeld te spelen, maar het is wel een stuk spannender om echt geld in te zetten. Dan is het toch veel leuker om 50.000 muntjes te winnen. En dat gebeurt vaker dan je denkt.

Laat je meeslepen in het laboratorium van de Attraction Slot en profiteer van de magnetische velden. Dan pak je vast hele mooie prijzen!