Krasloten online spelen bij een krasloten website

krasloten spelen onlineKrasloten online spelen bij een speciale loten website is nog veel leuker en gemakkelijker spelen dan de de gewone papieren krasloten. Met je muis kan je makkelijk online krasloten kopen en krassen. De internet krasloten hoef je alleen maar aan te klikken om ze te kunnen spelen en dan beweeg je met je muis over de open te krassen vakjes heen je zult dan zien dat elk vakjes opengaat zoals met gewoon krassen.

Het kopen van krasloten gaat ook heel erg makkelijk via de website die de kraskaarten verkopen, als je een account hebt aangemaakt bij één van de krasloten aanbieders op onze website kun je binnen een minuut je krasloten kopen en spelen. Gokken op online krasloten is ook nog eens veel lucratiever, je hebt simpelweg veel meer kans op winst en ook nog eens op veel hogere geldprijzen.

Direct gratis online krasloten krassen bij Scratchmania

echt geld gokken

Krasloten betalen 1 op 3 en dus is je kans op winst hoog!

Als je nog geen account hebt kun je via de button hierboven direct naar de website van ScratchMania gaan en een account openen. Je vult dan je gegevens in en deze worden allemaal veilig opgeslagen bij de beste online krasloten website. Zij zullen jouw gegevens nooit aan derden bekend gemaakt worden. Zodra je jouw eigen krasloten account aangemaakt hebt kun je meteen gokken op online krasloten. Vaak krijg je ook nog een gratis bonus om je eerste kraslot te kopen op rekening van de uitgever van de loten. En daarboven op krijg je ook nog eens een bonus als je voor het eerst geld stort op je krasloten rekening. Dit bonus bedrag kan oplopen tot een verdubbeling van je eerste storting en vaak is dit 100 euro of meer. Ook ontvang je bij de meeste websites met krasloten een bedrag helemaal gratis om de krasloten eens uit te proberen. hiervoor hoef je geen storting te doen dit gaat automatisch, of je dient even contact op te nemen met de klantenservice.

Online Krasloten websites

Er zijn een paar erkende krasloten websites op het internet te vinden en wij hebben er vier voor je geselecteerd en uitgebreid getest op diverse aspecten zoals; diversiteit van de krasloten, spelbeleving, eerlijkheid, spelaanbod en onder meer veiligheid van je transacties. Bij alle vier de de aanbieders kan je met ideal je krasloten kopen. De website en de loten zijn in het Nederlands* en alle betalingen en spelactiviteiten lopen uiteraard via een beveiligde internetverbinding zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er ook maar iets mis kan gaan met je betaling of jouw privé gegevens.

De beste krasloten website voor internet krasloten is in onze ogen ScratchMania. Zij hebben een zeer aantrekkelijk aanbod kraskaarten in het assortiment en de klantenservice is zeer klantvriendelijk en professioneel.  Je kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende vormen van krasloten met prijzen van tienduizenden euro’s per kraslot en hoofdprijzen van een miljoen euro. De krasloten website heeft daarnaast ook nog een ruim aanbod van andere spellen zoals gokkasten en leuke spelletjes waar je ook geld mee kunt winnen.

Een online kraslot spelen

krasloten online spelenElk kraslot is uniek en vaak hebben ze ook nog een bonus vakje waar je of een gratis lot op kunt winnen of je gewonnen prijs verdubbelen. Als je met de muis je lot open krast heb je de mogelijkheid om de vakjes één voor één open te krassen en sommige loten kun je in één keer helemaal open krassen. Dit is vooral leuk als de spanning je teveel wordt of als je op veel krasloten achter elkaar wilt gokken. Als je zelf een online kraslot wilt spelen heb je dus alleen een computer en een internet verbinding nodig. Online krasloten worden automatisch gegenereerd via speciale beveiligde software die door onafhankelijke test instituten jaarlijks getest wordt op zuiverheid en een juiste werking.

Dit voorkomt dat er in een ‘batch’ krasloten (eigenlijk een rol) fouten optreden of dat er dubbele krasloten uitgegeven worden. Zoals eerder geschreven is elk kraslot uniek en zitten kun je op één van de drie loten rekenen op een prijs. Bij het gokken op krasloten maak je de meeste kans op een gratis lot. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je gen grote bedragen kunt winnen maar zoals je zelf zult begrijpen is de kans op het winnen van een gratis kraslot nou éénmaal groter dan de kans op het winnen van een hoofdprijs van 1.000.000 euro. Desalniettemin is jouw kans op het winnen van grote prijs tijdens het krasloten online spelen beduidend hoger dan de standaard kartonnen kraskaarten.

Online krasloten software

De software die er zorg voor draagt dat de krasloten op je scherm verschijnen is een vernuftig stukje techniek. De Scratchmania loten zijn hier een goed voorbeeld van. De grafische ontwerpen die samen met de softwaretechniek een waarheidsgetrouw beeld laten verschijnen op je computer zijn ook erg mooi. De software is op zich niet gepatenteerd en er zijn diverse computer bedrijven die krasloten software verkopen. zoals je waarschijnlijk wel een hebt gezien op het internet zijn er ook een heleboel bedrijven die niets met gokken te maken hebben die toch krasloten via internet aanbieden. Dit komt gewoon omdat het kraslot een eenvoudig maar toch erg spannend spelletje is. En iedereen kan het doen.

De software blijft ondanks zijn eenvoud toch een indrukwekkend stukje code. Indrukwekkend omdat net als met elke software of dat nou casinospellen, krasloten of een computer game is, het eigenlijk een soort taal is die de programmeurs op schrijven. Je beseft het vast niet als je lekker je krasloten aan het open krassen bent dat je eigenlijk bezig bent een combinatie van pagina’s aan het ‘lezen’ bent door middel van je internet browser.

Al die geschreven pagina’s die met elkaar ‘communiceren’ zorgen ervoor dat het kraslot ook daad werkelijk open te krassen is en dat je allerlei toeters en bellen op je computer scherm ziet verschijnen als je een prijs hebt gewonnen met internet krassen. Elk geluidje, stukje beeld en de tekst worden gevormd door de computertaal die de ontwerpers gebruiken om voor jou de beste krasloten te produceren! Zo had je het vast nog niet bekeken.

Spelen van online krasloten

Voor het gokken via websites op online krasloten dien je wel 18 jaar of ouder te zijn. Hier dien je wel rekening mee te houden als je krasloten online spelen eens wilt proberen.

*In verband met de aankomende regelgeving in Nederland is het tijdelijk niet mogelijk om Nederlandse websites te vinden. Meer hierover is te vonden op de website van de KSA.